LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
LoodesaUZemljiChoodesa

Broj poruka: 189 Godina: 31 Datum upisa: 08.10.2007
 | Naslov: napadi raspolozenja Sub Jan 05 2008, 15:24 | |
| da li su vam cheste promene raspolozzenja? Kada i zashto zapadate u depresiju? Imate li problem sa ogorchenoshtju i besom? Zashto se ponekad smejete bez razloga?Aj da vas chujem.... |
|  | | Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: napadi raspolozenja Sub Jan 05 2008, 17:34 | |
| Pa ajde ovako, sada i ne toliko, ranije stalno, mladost ludost. U depresiju ne zapadam, pre bih rekao u neku tamnu stranu skrenem, jer depresija vodi ka samounistenju sebe a ova moja faza ka unistenju i onog ko me tu zavuko ui sebe, lakse je u paru zar ne ? Ogorcenja u sustini nemam, mozda neki ukus gadljivosti u ustima prema osobi koja me razocara, bes, postoji i treba ga negovati, osveta je ipak slatka pa makar i kao poslednje jelo. Poslednje jelo je obicno desert, lep i sladak. U sustini nisam ja Bog da prastam. Bez razloga se ne smejem, samo se uozbiljim bez njega. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Sanjalica

Broj poruka: 784 Datum upisa: 31.10.2007
 | Naslov: Re: napadi raspolozenja Ned Jan 06 2008, 09:13 | |
| Promena raspolozenja...DA. Kada radim onda nemam vremena da menjam raspolozenje ali cim se nadje slobodnog vremena, razne misli pocnu da se roje... po prirodi sam sumnjicava... ali cim cujem jedan milozvucni glas..hm...tako je malo potrebno da se osecam dobro. Napade besa nemam, umem da oprostim ali tesko zaboravim. A smejanje...ja uvek imam osmeh na licu, prosto to sam ja. |
|  | | Z(l)oća

Broj poruka: 384 Godina: 42 Datum upisa: 22.11.2007
 | Naslov: Re: napadi raspolozenja Ned Jan 06 2008, 15:47 | |
| moje raspolozenje se menja jedino ka tuznom. kad me razocaraju ljudi kojima sam verovao. Inace, trudim se da ostanem dete u dusi, i blesav koliko procenim da je dovoljno za normalan zivot. |
|  | | BOBI-BO

Broj poruka: 3113 Godina: 36 Location: 46.01 19.57 Datum upisa: 09.10.2007
 | Naslov: Re: napadi raspolozenja Sre Jan 09 2008, 17:33 | |
| Ja se svako jutro budim dobro raspoložena, vedra nasmejana. a onda je dovoljno da me jedna reč, pogled ili gest, dovedu do mnogo gadnog raspoloženja. I ne traje dugo. mnogo sam nestalna, često se menjam. pa nisam baš nešto dobra sa rečima, ali tako nekako. i valjda zato volim da se družim sa vedrim ljudima, onda mi je dobro... a napadi besa? pa uglavnom 10000000000 reči u minuti i otprilike za tu minutu se i ohladim... ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | LittleWing
 Broj poruka: 14 Godina: 44 Location: 45.84° N, 20.45° E Datum upisa: 14.02.2008
 | Naslov: Re: napadi raspolozenja Sub Mar 08 2008, 23:00 | |
| pa ja sam uvek isto, samo menjam sposobnost da li cu to i pokazati ili ne. sad sam vec dugo prilicno neraspolozena. nekad mogu da se zezam uprkos tome, a nekad potpuno vlada mnome i ne mogu bas nista da uradim, ili ne zelim da uradim da to i sakrijem. uglavnom, moja koleginica, psiholog inace, kaze da nam ne izazivaju drugi ljudi i dogadjaji raspolozenje tj neraspolozenje, nego misli koje mi sami sebi upucujemo povodom necega. kao dokaz i potkrepljenje za to, kazu, da ne reagujemo svi isto na iste ili slicne situacije. tako da, treba da blokiramo negativne i nefunkcionalne misli, a pokusamo da nametnemo sebi pozitivne i funkcionalne. tesko se boriti sa tim. |

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: napadi raspolozenja Sub Mar 22 2008, 19:34 | |
| Da tesko je, ponekad nemoguce ali ne smemo odustati. Lako je pisati u knjigam a o emocijama, lako je posmatrati druge, cini mi se da pisci tih psiholoskih knjiga nikada nisu bili u off fazama ili u mojoj tamnoj fazi. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | LoodesaUZemljiChoodesa

| Naslov: Re: napadi raspolozenja Ned Mar 23 2008, 09:27 | |
| Komshija, i ti si ponovo u crnoj fazi? Potpuno te razumem... |

| Naslov: Re: napadi raspolozenja Ned Mar 23 2008, 11:25 | |
| Polako ali sigurno otvaram vrata tame. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Sanjalica

Broj poruka: 784 Datum upisa: 31.10.2007
 | Naslov: Re: napadi raspolozenja Ned Mar 23 2008, 12:07 | |
| Kada ces se okrenuti ka vratima svetlosti? |

| Naslov: Re: napadi raspolozenja Ned Mar 23 2008, 13:25 | |
| Pocinjem ovo da volim, kao bolesnik koji je naviknut na bol. U tami ne vidimo, necemo oslepiti, ako previse gledamo u svetlost posle toga nista necemo videti. Izmedju dve odluke moramo izabrati jednu. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | branka-013

Broj poruka: 140 Godina: 51 Location: između ponora i neba Datum upisa: 10.04.2008
 | Naslov: Re: napadi raspolozenja Pet Apr 11 2008, 07:46 | |
| Svakog jutra sat vremena ukradem samo za sebe, u mislima se vratim na početak prethodnog dana i pišem o onome što se u toku dana dogodilo i svojim osećajima. To je nešto što me baš opusti, oslobodi, pruži neobičan užitak, a samim tim pomogne i u borbi protiv lošeg raspoloženja. Mada ne retko uletim u minus fazu, ali se trudim brzo izaći iz nje. ____________________________________________ "...idi u miru dobri choveche...."
|

| Naslov: Re: napadi raspolozenja Pet Apr 11 2008, 20:49 | |
| Joj trudim se i ja ali nekako mi lepo da budem u njoj. Doduse oni koji me poznaju primete, ko me ne zan misli da sam veseo. Ali minus stvarno pocinjem da volim. Neko mi nedavno rece da sam neozbiljan i da treba da se oraspolozim, ko da je to lako ponekad. Doduse to je tek neko ko me ne poznaje dovoljno. Mislim da treba pustiti svakoga da osamuje i da tama i off faza same prodju, svako gurenje, potiskivanje mogu da stete a ne da pomognu. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | LoodesaUZemljiChoodesa

| Naslov: Re: napadi raspolozenja Ned Apr 13 2008, 21:07 | |
| ja odsamovah, ispisah silne redove, poklonih sebi vreme.... nishta ne pomazze... debeo minus udario kod mene u sred proletja... |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: napadi raspolozenja Pon Apr 14 2008, 18:49 | |
| Ja sam depresivna osoba,često mjenjam raspoloženja...uz sve to perfekcionista...teško se nosim sa stvarnošću...imam svoj svijet u koji se zavučem i sanjam...ne želim vani ,bojim se biti povrijeđena...bojim se ne shvaćenosti...bojim se,bojim...dosta toga se bojim...neuspjeha,zlih ljudi,laži,ljubavi, života bez ljubavi....mislim da ovaj forum u potpunosti pruža ono potrebno za moji dušu...sam naslov govori sve!!
dodala bih stihove poznate pjesme poznatog pjesnika...pogodite tko jeg?
"Tone pada mrtva nada u naručje mrtvom Bogu, izumrlo što je moglo,samo boli još ne mogu" 
Poslednji izmenio jana dana Pet Jan 16 2009, 19:48, izmenjeno ukupno 1 puta |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 16 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 16 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28
|
| Flag counter |  |
|
|