LJUBAV, SMRT I SNOVI

Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto

PrijemFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !

Delite | 

LjUBAV ili STRAST ?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4  Sledeći
AutorPoruka
bealiever

Ženski
Broj poruka: 797
Godina: 35
Humor: uvek :)
Datum upisa: 31.07.2008

PočaljiNaslov: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 15:47

Jeste li se ikada zapitali sta to on/ona oseca u onim vatrenim nocima i predugim danima? Da li je to ljubav? Ma neeeeee.... Strast? Moze biti.

Imala sam prilike da se sretnem i sa jednim i drugim, oci u oci Wink
Vidim kako devojke tuguju zbog pogresno shvacene strasti njihovih dragana, ali, vidim i velike, prave ljubavi koje se nemarno, cak i nezeljeno radjaju iz obicnih, ali jakih strasti.

Koja su vasa misljenja i iskustva? Sta vise volite, cemu ste odaniji, sta vam je intrigantnije, Ljubav ili strast?

http://www.bealiever.blog.rs
scarlett

Ženski
Broj poruka: 776
Datum upisa: 30.08.2009

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 16:53

na prvom mestu ljubav a strast ide uz nju, ja sam za obadve ....
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski
Broj poruka: 101122
Humor: Uvek nasmejana
Datum upisa: 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 17:48

Kada volim onda volim do poslednjeg daha...tako da je sasvim normalno da je strast sve vreme prisutna i bitna koliko i ljubav.Ja se zaista nikada do sada licno nisam srela niti bi mogla da budem s nekim samo zato sto me je strast privukla ako nema ljubavi.To mi nekako ide jedno uz drugo.Meni bi to doslo kao da mi date tortu bez slaga.Ljubav je nesto sto se neguje...pazi odrzava.strast prodje kao treptaj.Strast nekada nije vredna ni secanja.

http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
Nazad na vrh Ići dole
smesko zz ds1989

Muški
Broj poruka: 2417
Godina: 32
Humor: prepoznatljivo bolestan
Datum upisa: 29.07.2009

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 20:11

Mislim da ne mogu biti u ljubavi sa nekim koga prvi put vidim, da strast mora doci prva, strast dovodi do ljubavi, ko god kaze da nije prvo strast pa onda ljubav po meni laze, jednostavno mora prvo da se javi strast da bi uopste postojala mogucnost za ljubav, osim ako sa tim nekim niste dugo prijatelj pa dodje do ljubavi, sto priznacete nije tako cest slucaj. E sad pitanje ljubav ili strast, strast je lepa ali je ljubav mnogo lepsa, u ljubavi uglavnom ima i strasti, ali i tu se postavlja pitanje starijih ljudi kod kojih se retko javlja strast a ljubav traje, ljubav je najlepse osecanje na svetu, VOLETI I BITI VOLJEN u isto vreme je najveca radost.
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 20:36

smesko zz ds1989 ::
Mislim da ne mogu biti u ljubavi sa nekim koga prvi put vidim, da strast mora doci prva, strast dovodi do ljubavi, ko god kaze da nije prvo strast pa onda ljubav po meni laze, jednostavno mora prvo da se javi strast da bi uopste postojala mogucnost za ljubav, osim ako sa tim nekim niste dugo prijatelj pa dodje do ljubavi, sto priznacete nije tako cest slucaj. E sad pitanje ljubav ili strast, strast je lepa ali je ljubav mnogo lepsa, u ljubavi uglavnom ima i strasti, ali i tu se postavlja pitanje starijih ljudi kod kojih se retko javlja strast a ljubav traje, ljubav je najlepse osecanje na svetu, VOLETI I BITI VOLJEN u isto vreme je najveca radost.

Daj Smesko pa ako imas svoje misljenje onda o.k ja ga postujem ali nemozes da kazes da me neko prvo strastveno privuce pa onda kazes kako lazemo svi koji se stime neslazemo.Pa naravno da se neslazem.Kod mene je prvo period zaljubljivanja,iz tog zaljubljivanja radja se ljubav kako ljubav raste raste i strast prema toj osobi.Ne moze nikako da me privuce izvini na izrazu ONA STVAR,pa tek onda ljubav.Niako se neslazem sa ovim prvim tvojim razmisljanjem.

Nazad na vrh Ići dole
smesko zz ds1989

Muški

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 20:38

Kako objasnjavas sta te je privuklo kod nekoga, ja mislim da je to strast, prvo mora da se istakne neko pa da dodje do zaljubljivanja, mada je po meni zaljubljenost uglavnom strast, zato mislim da lazu oni koji kazu da nema strasti pre ljubavi.
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 20:47

smesko zz ds1989 ::
Kako objasnjavas sta te je privuklo kod nekoga, ja mislim da je to strast, prvo mora da se istakne neko pa da dodje do zaljubljivanja, mada je po meni zaljubljenost uglavnom strast, zato mislim da lazu oni koji kazu da nema strasti pre ljubavi.

Scime strast moze da se istakne ajde konkretno,jel treba mozda da otkopcam dugme vise na kosulji da bi neciju strast rasplamsala pa da on tek kada jel vidi sta treba da vidi onda shvati da me voli.Ja se izvinjavam sto moram ovako da banalizujem stvar ali tako me teras da ti objasnjavam nesto scime se uopste neslazem.Zaljubljenost nema veze sa strascu ti brkas pojmove.Ja kada sam zaljubljena kod mene sem leptirica u stomaku nema nista o strasti i nerazmisljam.TeK kada volim...a volim do bola e onda dolazi ta strast.,o kojoj pricas.Ja tako funkcionisem.

Nazad na vrh Ići dole
smesko zz ds1989

Muški

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 20:52

Mozda vi zene funkcionisete drugacije od nas muskaraca, meni jednostavno nesto mora da povuce ka osobi, ne mora to da bude bas otkopcano dugme, ali ja cu ga u svojoj glavi sam otkopcati, jednostavno mora da se pojavi zelja za nekim da bih uopste doslo do zaljubljenosti, ta zelja je po meni strast. Samo jedan pitanje da li ti se ikada dogodilo da izadjes negde i sretnes nekoga ko ti je zanimjliv to vece i odes sa njim. sta je to bilo strast ili zaljubljenost ili mozda ljubav (naravno ako ti se to dogodilo), meni jeste vise puta i ja to zovem strascu.
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 21:01

Da, verovatno funkcionisemo razlicito mi glavom...a vi...Dugme sam samo figurativno navela mogla je da bude i kratka suknja...Nikada mi se nije desilo da sretnem nekoga i da me toliko strastveno privuce da neznam sta vise radim.Moze da me privuce necija pamet...ali to nemoze da me odvede tamo negde ...kako ti to vec zoves.Mogu samo da se vratim kuci i da razmisljam o njemu...mogu da se zaljubim a sve ostalo ide onim redom koji sam navela gore.Izgleda zaista razlicito funkcionisemo.

Nazad na vrh Ići dole
smesko zz ds1989

Muški

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 21:06

Ok, upravu si, i ja sam mislio figurativno ako me neko privlaci , ja sam ga vec svakako zamislio ali ne bih o tome ovde nije ovo erotika, mi mozda mislimo necim drugim a ne mozgom, ali koji god muskarac da kaze da nije tako mislim da laze, znam medjutim i mnoge zene koje tako razmisljaju a ne zive promiskuitativno. Zato vas mnogo vise boli kada raskidate posle kratkog vremena, zato sto uglavnom posle par dana kod vas dolazi ljubav.Mene na pocetku vodi strast, ja tako funkcionisem.
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 21:35

Citat:
[quote="smesko zz ds1989"]Ok, upravu si, i ja sam mislio figurativno ako me neko privlaci , ja sam ga vec svakako zamislio ali ne bih o tome ovde nije ovo erotika, mi mozda mislimo necim drugim a ne mozgom, ali koji god muskarac da kaze da nije tako mislim da laze, znam medjutim i mnoge zene koje tako razmisljaju a ne zive promiskuitativno.

Ako nekoga vidim ja ga vidim onakvog kakav jeste znaci nemogu da zamislim sta se nalazi gde...jer izgleda nisam tako mastovita kao vi muskarci.A kako ti rece ovo nije erotika...zamolicemo masadu da nam otvori posebnu temu i za takva pitanja...odgovore...i ostale stvari vezane za to???.Sta se vidi a nevidi.Mnogo generalizujes Smesko stvari to je ono sto se meni nedopada kod tebe.Svi muskarci su isti.Nisu isti jer da ste svi isti sve bi bile zaljubljene u jednog,Svako je na svoj nacin razlicit,i svi nerazmisljaju tako kao ti.I nemisli da svi lazu ako se neslazu sa tvojim misljenjem.

Nazad na vrh Ići dole
smesko zz ds1989

Muški

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 21:42

Naravno da smo svi razliciti, ali recimi da li znas muskarca koji se ne okrene kada pored njega prodje ekstremno lepa devojka, naravno osim ako nije sa svojom devojkom pa od nje ne sme, ja sam cak uglavnom te srece da se i moje devojke okrecu za takvim, nekada i za ruznijim u fizickom smislu od njih samih, ali hvala Bogu nisu ljubomorne na gledanje. Mislim, opet na pominjem mislim, da bi se svaki normalan muskarac, iskljucujem ove sa parade,okrenuo za ful ribom. Ne mogu nekoga da zavolim posle deset minuta, ma ni posle deset dana treba mi vremena da mogu sebi da kazem da je volim, sve pre toga je neka zaljubljenost, kazem ja bih to makar kod sebe nazvao strscu.

Poslednji izmenio smesko zz ds1989 dana Uto Sep 08 2009, 23:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 21:47

Sta vidis devojku u fulu i proradi ti strast.Ma meni Smesko jedino kada proradi srce onda moze sve ostalo da funkcionise.Nekazem ja da neprimetim dobrog frajera ali to nema veze sa strascu to je samo konstatacija da baja dobro izgleda i na tome se zavrsava prica.Ti si nocas sve izgled pobrkao..Dzoni je pio a ti si se izgleda napio tako mi izgleda.

Nazad na vrh Ići dole
džoni azra

Broj poruka: 1563

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 21:50

Ljubav i stast..Jedno berz drugog ne ide..Ako u ljubavi nestane strasti onda ljubav prerasta u naviku..Strast čini ljubav ljepšom,punijom...
Nazad na vrh Ići dole
http://kristal.forumotion.com/forum.htm
smesko zz ds1989

Muški

PočaljiNaslov: Re: LjUBAV ili STRAST ?   Uto Sep 08 2009, 21:51

Kazem ja da vi zene drugacije funkcionisete, naravno ja samo gledam i naravno nije to najbitnija stvar to je tek pocetak, ne mora ona ni da je toliko lepa ali mora da zraci nekom unutrasnjom lepotom, onda nam treba mozak naravno, i eto ti savrsene zene za mene.
Nazad na vrh Ići dole

LjUBAV ili STRAST ?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 4Idi na stranu : 1, 2, 3, 4  Sledeći

Similar topics

-
» Pokazite joj ljubav cvecem
» Ljubav, strast i greh
» Ljubav, strast i greh by Bea
» LjUBAV ili STRAST ?
» Ljubav i strast

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu