LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | | Može li se živeti samo od ljubavi? | |
| | Autor | Poruka |
|---|
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Može li se živeti samo od ljubavi? Sre Avg 26 2009, 17:17 | |
| Ја искрено верујем да може, откад сам доживела да ми ништа , баш ништа друго није битно осим онога кога волим, поверовала сам у тај израз... и смешно ми је кад неко каже "не живи се од љубави", јер сам убеђена у супротно, не живи се без љубави.Да ли ви верујете да се од љубави живи...и ако не верујете, зашто? Шта песници кажу о љубави? Ја бирам Десанку Максимовић за почетак: Не мерим више време на сате ни по сунчевом врелом ходу дан ми је кад се твоје очи врате а ноћ кад опет од мене оду." ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|  | | besherat

Broj poruka: 5814 Datum upisa: 18.03.2009
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Sre Avg 26 2009, 19:49 | |
| Pitanje je : " Može li se živjeti samo od ljubavi ?", a moje mišljenje je da ne može ,naravno. |
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Sre Avg 26 2009, 20:20 | |
| Pogledajte i uporedite lica osoba za koja znate da su pronašla ljubav svog života i ona koja nisu. Bez obzira da li su u braku ili ne.
Ljubav, kao i kašalj, je teško sakriti.Moze se i tekao ziveti od ljubavi...Štitiće vas bolje od mnogih materijalnih dobara. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Ellen

Broj poruka: 1701 Godina: 32 Location: Beograd Datum upisa: 26.06.2009
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Čet Sep 10 2009, 18:56 | |
| Mozda bi moglo da se pokusa par dana...ali vise od toga NE. |
|  | | smesko zz ds1989

Broj poruka: 2417 Godina: 32 Location: ZEMUN Humor: prepoznatljivo bolestan Datum upisa: 29.07.2009
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Sub Dec 19 2009, 12:15 | |
| Samo od ljubavi ne, po meni ne moze se ziveti ni bez ljubavi, ali samo od ljubavi se ne zivi. |
|  | | leptirica35

Broj poruka: 558 Godina: 36 Location: ilidza Humor: umjeren Datum upisa: 18.10.2009
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Ned Jan 17 2010, 07:45 | |
| Definitivno ne može....nije romantična izjava ali je istinita... ____________________________________________ "Najveća pobjeda je pobjeda nad samim sobom"
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Pet Jan 29 2010, 17:48 | |
| Citam gore postove pa ne mogu da poverujem...ali moram.Ovde cu iscitirati jednog svog dragog net prijatelja s kojim bi se u potpunoti slozila a on ovako kaze. Pogledajte i uporedite lica osoba za koja znate da su pronašla ljubav svog života i ona koja nisu. Bez obzira da li su u braku ili ne.
Ljubav , kao i kašalj, je teško sakriti.
Često kada nam nešto nije potaman, na planu materijalnog, i supruga prokomentariše pesimistički. Priđem i snažno je zaglim uz komentar ,,ma važno je da se mi volimo''.
Verujte da njen nakiseli osmeh postane osmeh optimizma.
Inače, teško je u svemu biti idealno opskrbljen.
Zato ogrnite se uzajamnom ljubavlju. Štitiće vas bolje od mnogih materijalnih dobara. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Dragana

Broj poruka: 115 Datum upisa: 28.11.2009
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Sre Feb 03 2010, 20:21 | |
| | besherat :: | | Pitanje je : " Može li se živjeti samo od ljubavi ?", a moje mišljenje je da ne može ,naravno. |
Što bi značilo ; Samo od ljubavi ? Bi li to značilo , živjeti bez rada , brige i zadovoljenja drugih životnih potreba ? Od same gole ljubavi ? Ovisi koliko se tako može izdržati . Mislim , ne zadugo . Sam osjećaj ljubavi može nas održati , na krato . Ljubav u sebi podrazumijeva i niz briga i odgovornosti prema voljenoj osobi . U izostanku istog , ne možemo govoriti o ljubavi . |
|  | | Cvetić

Broj poruka: 2271 Godina: 28 Location: Beograd Humor: Ja sam se malo zaljubiska :) Datum upisa: 16.01.2010
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Sre Feb 10 2010, 20:38 | |
| Moze, jer kad ima ljubavi lakse cemo resavati sve zivotne muke. |
|  | | SaMar

Broj poruka: 1333 Location: Novi Sad Datum upisa: 27.12.2008
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Uto Mar 30 2010, 07:52 | |
| ovo pitajne se moze svakako protumaciti...samo od ljubavi moze da znaci zadovoljiti se sa tim jedinstvenim ali tek jednim delicem zivota i ne pozeleti nista i nikog vise....u tom slucaju neeee, koliko god da volis neku osobu ne moze ti biti ceo svet, to je malkice patolosko. A da li ljubav moze da nas odrzi kad se sve okolo raspada...da naravno za ljubav ne postoje lose okolnosti.. |
|  | | M&D
 Broj poruka: 182 Datum upisa: 12.03.2010
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Uto Mar 30 2010, 19:59 | |
| Gledaj,samo od ljubavi ne,nemoze,nadjoh vic o ovome bas se nasmijah: Mladi bračni par, muž se vraća navečer kući s posla, žena ga dočeka i na vratima mu još počne kukati kako nije stigla ništa skuhati i da će se morati snaći. Kaže muž, nema problema idemo mi gore u krevet pa ćemo voditi ljubav, manje više za večeru... Drugi dan...ista slika..idemo gore...i hopa cupa....kad treću večer ulazi u kuću a draga se spušta niz rukohvat na stepenicama...i vuuuuuš...pravo njemu u zagrljaj...Što to radiš draga...pa podgrijavam ti večeru Ljubav naravno u svemu dirigira,ako ti nevolis npr.da dolazis na forum ti neces dolaziti,ako nevolis da kuhas,neces kuhati,naravno,tako da ljubav u svemu dirigira |
|  | | lucija

Broj poruka: 3146 Godina: 38 Location: italy Humor: naravno Datum upisa: 23.09.2009
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Uto Mar 30 2010, 20:01 | |
| pa..naravno da moze...  eto..super.. |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Uto Mar 30 2010, 20:03 | |
| SaMar je dala jako dobar odgovor,ja sam pitanje postavila mozda malo neprecizno tako da moze da bude razlicito protumaceno.Kao sto ga naravno svako na svoj nacin i tumaci.Evo ja zadnjih godinu dana zivim samo od ljubavi i za ljubav i toliko sam se usukala  od te ljubavi nisam ni gladna ni zedna...nista mi nije potrebno samo njegov osmeh.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | M&D
 Broj poruka: 182 Datum upisa: 12.03.2010
 | Naslov: Re: Može li se živeti samo od ljubavi? Uto Mar 30 2010, 20:11 | |
| Bravo to ste u pravu,i ja isto tako radim evo 11 godina,eheh,niti gadna niti zedna uz njega,
a za druge svatri narano da treba ljubavi.... i da bez toga se nemoze nista raditi,niti nista voljeti,znaci....ljubav je zivot |
|  | | | | Može li se živeti samo od ljubavi? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 21 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 21 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28
|
| Flag counter |  |
|
|