LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | | Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 17:54 | |
| Mnoge teme na ostalim forumima gde sam bila navelo me je da razmislim i da otvorim ovu temu. Koliko pazimo na ono sto kazemo jedni drugima ? Koliko se udubljujemo u psihologiju i trenutno stanje sagovornika kome se direktno ili indirektno obracamo? Erik Bern smatra da ni "Zdravo!" ne treba reci coveku pre nego sto ga ozbiljno pogledas u oci i vidis da li mu je uopste do javljanja, a mi, cini mi se, nekako olako savetujemo druge o raznim teskim zivotnim situacijama.Koliko se vi udubljujete u ono sto pisete? Koliko razmisljate pre nego sto nesto napisete? Da li, pre nego sto odgovorite nekoj osobi, pogledate teme i odgovore koje je on ranije davao (u cilju malo boljeg upoznavanja)? Da li smatrate da treba da postoji neka doza odgovornosti za savete i druge stvari koje jedni drugima kazemo? Ili je odgovornost samo na onome ko te savete prima i tumaci? ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 17:58 | |
| Ja cesto pozelim da pomognem i dam neki dobar savet ... [Najiskrenije postojalo je par osoba kojima sam zaista ovakvim vidom poznanstva zaista pomogla,i nije mi tolika nikada bila bitna njihova zahvalnost koliko njihova sreca kada mi se povremeno jave]Nekada zastanem i upitam samu sebe,da li sam kompetentna da nekome dajem savet ..i na kraju uvek samo dam svoje misljenje...koje neko moze i nemora uzeti u obzira. Ali ipak u svemu pokusavam da budem objektivna..i da nebudem gruba...U tim misljenjima sam uvek jako direktna i nikada neokolisam,to sto mislim zaista iskreno i iznesem. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:04 | |
| Видиш по реакцијама на пост колико други схватају и колико пазиш шта кажеш и напишеш. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:12 | |
| | Masada :: | | Видиш по реакцијама на пост колико други схватају и колико пазиш шта кажеш и напишеш. |
Cekaj ja nisam mislila na sebe,kada sam postavljala temu...mislila sam uopsteno na sve bas ovde. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | BOBI-BO

Broj poruka: 3113 Godina: 36 Location: 46.01 19.57 Datum upisa: 09.10.2007
 | Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:14 | |
| ja pisem ono sto trenutno osecam. ako neko iznese u javno neki bas tezak problem, ja sam malo nemocna. tesko nalazim reci utehe ili savet. uglavnom kazem nesto sto se meni slicno dogodilo. a na tom nekom je da to procita ili ne. to je prednost neta, kazes sta imas, a kome se nesvidja ili mu nije do toga, pa nemora da cita. u RL je drugacije...u RL obicno samo slusam....
super je tema, pozz Beskraj ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | Tea

Broj poruka: 33625 Location: Sweden Datum upisa: 19.07.2009
 | Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:23 | |
| ја исто мислим као Боби, кажем онако како ја мислим ,а сад да бих упознавала све чланове редом и шта они мисле и осећају, стварно немам времена за то да читам све њихове постове да би их боље упознала ако сам некога увредила нечим ја ћу и да се извинем, што рече Масада, нека реагује сам а исто тако и ја бих помогла ако бих могла саветом из искуства никако нечим што и сама нисам искусила и још, свако има право да да савет а твоје је да ли ћеш да га прихватити или не ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|  | | BOBI-BO

| Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:29 | |
| ma ja nesto iz iskustva znam da ljudi bas neprihvataju savete. mozda jedino ako ti saveti dolaze on nekoga ko nam je stvarno bitan. valjda se zato i netrudim da ih dajem...samo pruzim svoje iskustvo sa tim, sto mislim da olaksava, jer covek shvati da nije sam u problemu. a ako i imam neki savet, radije pisem pp...ako mi je do nekoga stalo.
i jos nesto, nekako nemogu da se pretvaram da sam dobre volje kada nisam. narocito ne na netu. u RL je nekada potrebno pretvarati se (zbog posla recimo, da nebudem shvacena kao cica sa dva lica) ali na netu zaista nema potrebe. i kada ja napisem da mi nesto lose, procitam sta mi je ko napisao, zna da pomogne... ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:32 | |
| Takodje zaboravljamo da neko moze imati i psihickih problema, pa da nase savete moze sasvim drugacije protumaciti. Naprimer i tako nesto mi se desavalo.Net je cudo.Sretala sam se na netu sa takvim stvarima sto naprimer u rl,nikada nisam. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Tea

| Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:34 | |
| што се мене тиче ја радо слушам савете других а хоћу ли нешто прихватити од тога то је питање ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:37 | |
| не тражим ни од кога да схвати моје проблеме, треба ли сад због тога сви да пазе што ће рећи преда мном ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|  | | BOBI-BO

| Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:43 | |
| da, Beskraj, postoje psihopate koje lece neke svoje komplekse na netu. ja ih jednostavno izbegavam. naucila iz iskustva... necu sebi da dozvolim da ponovo upadnem u zamku objasnjavanja. imam neko svoje misljenje, kazem ga, i ako zbog toga idem na lomacu idem. ali necu da se objasnjavam i prepirem.
tea, mislim da je slusanje saveta tako tesko. ja nevolim da mi se daju saveti. (sem od meni bliskih ljudi naravno) ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:45 | |
| | tea :: | | не тражим ни од кога да схвати моје проблеме, треба ли сад због тога сви да пазе што ће рећи преда мном |
Tea,ovaj forum se jako razlikuje od drugih vecih foruma gde clanovi postavljaju teme i iznose svoje licne probleme,naravno svako od nas ako smatra da nesto zna i da moze jel neki doprinos da da on iznese svoje misljenje.I onda se desava,da toj osobi koja je iznela svoje probleme ako mu se nesvidja odgovor,ili ako nije to ocekivao krene da te psihosomatski maltretira,cak i da te na pp proganja.Naravno ako sam licno ulazila na takve teme uvek sam ostavljala svoja licna misljenja svidjalo se to nekome ili ne.Naravno da nisam pazila sta cu reci,ali mi se desavalo otprilike da provalis posle par pisanja o kakvim osobama se radi. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:49 | |
| | BOBI-BO :: | da, Beskraj, postoje psihopate koje lece neke svoje komplekse na netu. ja ih jednostavno izbegavam. naucila iz iskustva... necu sebi da dozvolim da ponovo upadnem u zamku objasnjavanja. imam neko svoje misljenje, kazem ga, i ako zbog toga idem na lomacu idem. ali necu da se objasnjavam i prepirem.
tea, mislim da je slusanje saveta tako tesko. ja nevolim da mi se daju saveti. (sem od meni bliskih ljudi naravno) |
Nisu Bobi samo psihopate te koje lece svoje komlekse,mnogo je njih koji nisu tog slucaja ali komlesi su nesto drugo...nesto sto ih ubi.Savete gledam da nedajem nikome sem ako mi zaista neko licno nesto netrazi,tu sam uvek da saslusam,i da cujem...dam svoje misljenje ako mu je bitno.I opet kazem drago mi je ako mogu nekome da pomognem i da ga usrecim,jer lepa rec nekada nekosta nista a nekome puno znaci. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | BOBI-BO

| Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:53 | |
| jeste, na ovom forumu se uglavnom nekako skupili ljudi dobre volje. koji su tu zbog zabave. ok, ima teskih tema, ima problema u zivotu koji se iznose, ali nisam primetila neko bas teze prepucavanje  i nekako osecam da se podrzavamo. i lepo je to... tu ste bi dragi moderatori da obratite paznju i na to, sem sto mene bacate u kantu stalno  ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | Tea

| Naslov: Re: Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? Ned Avg 23 2009, 18:55 | |
| | Beskraj :: | | tea :: | | не тражим ни од кога да схвати моје проблеме, треба ли сад због тога сви да пазе што ће рећи преда мном |
Tea,ovaj forum se jako razlikuje od drugih vecih foruma gde clanovi postavljaju teme i iznose svoje licne probleme,naravno svako od nas ako smatra da nesto zna i da moze jel neki doprinos da da on iznese svoje misljenje.I onda se desava,da toj osobi koja je iznela svoje probleme ako mu se nesvidja odgovor,ili ako nije to ocekivao krene da te psihosomatski maltretira,cak i da te na pp proganja.Naravno ako sam licno ulazila na takve teme uvek sam ostavljala svoja licna misljenja svidjalo se to nekome ili ne.Naravno da nisam pazila sta cu reci,ali mi se desavalo otprilike da provalis posle par pisanja o kakvim osobama se radi. |
дешавало се то и на другим форумима, па и мени, па сам престала да будем активна због тога, то је стварно жалосно што је тако, мада иако сам имала подршку од осталих чланова али ипак није ми било свеједно, па чак и администратори су опомињали те особе али није помогло, они опет дођу са времена на време да покваре другима____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|  | | | | Koliko pazimo na ono sto kazemo na forumu? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 20 korisnika na forumu: 2 Registrovanih, 0 Skrivenih i 18 Gosta :: 1 Provajder epidaurus, Nepopravljivi SanjarNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28 |
| Flag counter |  |
|
|