|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Buco I Srdjan Sub Avg 22 2009, 19:01 | |
| Povratak
Da l' me čekaš noćas da se tebi vratim Da te ljubim draga dugo kao prije Da l' vidiš noćas zvijezdu koju pratim Da ti budem bliže tama dok te krije...
Da l' me želiš noćas kao ono veče Kad su naša tijela jedno tijelo bila Da li čuješ noćas rijeku koja teče Da oteče tama koja te je skrila
Ljubavi moja Moram te naći Tek sada znam Koliko meni značiš Tvoja je nježnost Sve sto sada trebam Na putu svome Ispod praznog neba
Zato budi noćas Mirna kao more Nađi moje ruke U svakoj kapi kiše Jer ja bit ću s' tobom Već u osvit zore Da nas tama nikad Ne razdvoji više
____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
Poslednji izmenio Masada dana Uto Sep 01 2009, 15:40, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Tea

Broj poruka: 33625 Location: Sweden Datum upisa: 19.07.2009
 | Naslov: Re: Buco I Srdjan Sub Avg 22 2009, 19:39 | |
| Kada jednom budes sama
Za te cuvam takve rjeci kakvih vise nigdje nema, za te cuvam takve dane sto se kao prsten zlate, jedan zivot od pocetka zadnji zivot cuvam za te jedno njezno svetlo svece jedno mirno toplo vece duge misli mojih tama cuvam da ih mogu dati kada jednom budes sama.
Kada jednom budes sama iza plesa, iza kina kad ti jednom bude dosta tvojih laznih kavalira primit cu te kao gosta jednog doma jednog mira sva ta pisma sto ih pisem sve tjeskobe mojih sati sve ce zivot da mi vrati sve sto skriva medju nama kada nadjes put i svratis kada jednom budes sama.
Kada jednom budes sama...
http://www.youtube.com/watch?v=S_7tP0_VWN8 ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."

Poslednji izmenio tea dana Sub Avg 22 2009, 20:21, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Tea

| Naslov: Re: Buco I Srdjan Sub Avg 22 2009, 20:05 | |
| Gdje si ljubavi moja
Pune svjetla i svjeta ulice moga su grada gdje si ljubavi moja gdje si mi, gdje si mi sada.
Trgovi pjesmama zvone slatko se nekome smjesi gdje si ljubavi moja ko da me voli i tjesi.
Nocas ce radostan grad cvjetati osmjehom srece ja bicu tuzan i sam nitko me voljeti nece. http://www.youtube.com/watch?v=hqCHAYjFWsk&feature=related ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|
 | |
Tea

| Naslov: Re: Buco I Srdjan Sub Avg 22 2009, 20:18 | |
| Rastanak
Jos veceras samo sanjaj slatki san dok na vrata sobe ne pokuca dan a onda bez rjeci podjimo iz svjeta u kom smo se sreli jednog kisnog ljeta.
Jos veceras samo sapci male lazi o ljubavi vjecnoj koju svatko trazi a onda bez rjeci podjimo iz svjeta u kom se sreli jednog kisnog ljeta.
Kad nas krije jesen, kad nas krije tama putovanje zadnje bit ce medju nama neces znati vise cak ni ime moje izgubljeni tada bit cemo nas dvoje http://www.youtube.com/watch?v=gJrWiEMWjDU&feature=related ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|
 | |
Tea

| Naslov: Re: Buco I Srdjan Sub Avg 22 2009, 21:18 | |
| Kad se jednom rastanemo Od svih stvari što nas muče Kad se jednom rastanemo Sve kad ovo bude jučer Shvatit ćeš da nisam takav Kakav ponekad se činim I da nisam bio zao Da sam samo,samo htio Jedan miran život s tobom Dal sam krio u dubini Pjesme srca samo za te Samo možda nisam znao Nisam znao da te tražim Onda kad si sama bila Onda kad si bila tužna Nisam znao da me trebaš
Al' bi dao cijelo srce Skinuo bi' sunce s neba Upleo u tvoje kose Sad je kasno da ti pričam Nema ničeg da nas spasi Dati ćemo sudbi njeno Uspomene neka šute Kad se jednom rastanemo
Al' bi dao cijelo srce Skinuo bi sunce s neba Upleo u tvoje kose Sad je kasno da ti pričam Nema ničeg da nas spasi Dati ćemo sudbi njeno Uspomene neka šute Kad se jednom rastanemo http://www.youtube.com/watch?v=Nw6gq9Xdb0g&feature=related ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|
 | |
Tea

| Naslov: Re: Buco I Srdjan Čet Jan 28 2010, 21:01 | |
| ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|
 | |
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Buco I Srdjan Pet Dec 17 2010, 06:39 | |
| ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|
 | |
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Buco I Srdjan Pet Dec 17 2010, 06:52 | |
| ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|
 | |
Tea

| Naslov: Re: Buco I Srdjan Uto Feb 22 2011, 20:28 | |
| ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|
 | |
Tea

| Naslov: Re: Buco I Srdjan Pet Apr 01 2011, 22:37 | |
 |
|
 | |
Tea

| Naslov: Re: Buco I Srdjan Sub Apr 02 2011, 07:19 | |
 |
|
 | |
Tea

| Naslov: Re: Buco I Srdjan Sub Apr 02 2011, 07:22 | |
 |
|
 | |
megido

Broj poruka: 76 Datum upisa: 18.06.2011
 | Naslov: Re: Buco I Srdjan Čet Jul 28 2011, 23:29 | |
| |
|
 | |
megido

Broj poruka: 76 Datum upisa: 18.06.2011
 | Naslov: Re: Buco I Srdjan Čet Jul 28 2011, 23:30 | |