LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | | Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? | |
| | Autor | Poruka |
|---|
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Sre Avg 19 2009, 18:23 | |
| Kad se za nekoga kaze da je harizmatican, mene to asocira na sledece: Privlacna osoba u duhovnom smislu-ne samo fizickom. Posle, da zraci pozitivnom energijom, da je prijatna osoba. Da ljudi vole njegovu blizinu i prisustvo. Da poseduje t.r. magnetizam.
To mi je iz prve palo na pamet, a inace sta je u stvari? ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Sre Avg 19 2009, 18:25 | |
| Recimo, svi mi momci na ovom forumu su harizmaticni. Svako na svoj nacin.  [Sreca sto ih nema vise]. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | ^ljubicastonebo^

Broj poruka: 388 Datum upisa: 23.04.2008
 | Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Ned Avg 23 2009, 07:16 | |
| Savrsenstvo u pravom smislu te reci ...izraza uopshte! Postujem harizmu iznad svega kod svakog zivog stvora. Osecam,"telepatski vidim"osluskujem,vibriram... Ovaj forum i ljudi na njemu imaju to u enormnim kolicinama.... Na nekim drugim mestima,slabije detektujem istu.... Ipak...umem da prepoznam shta je i koliko ko je ima?! |
|  | | zlatokosa

Broj poruka: 441 Godina: 35 Location: izmedu dva straha bez ijednog trena predaha Humor: gradim svoj smisao za humor Datum upisa: 13.08.2009
 | Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Ned Avg 23 2009, 09:57 | |
| Harizma za mene znaci nesto poput nekog ko poseduju jak šarm i privlačnu ličnost...ono što nas kod nekoga ili nečega bezrezervno, jako, ponekad neobjašnjivo privlači, čemu se divimo, u čemu uživamo ,osobe koje imaju izuzetne darove – posebne sposobnosti. |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Ned Avg 23 2009, 23:01 | |
| Harizma je grčki izraz koji se pominje u Novom Zavetu,i označava dar,blagodat od Boga i njegove milosti.Prvenstveno se odnosi na duhovnu snagu. Neodoljiv, magnetski privlacan.. Takvu osobu zelimo da je pored nas.. Poseduje nesto, nezavisno od lepote (koja nije presudna) sto opija. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | BOBI-BO

Broj poruka: 3113 Godina: 36 Location: 46.01 19.57 Datum upisa: 09.10.2007
 | Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Ned Avg 23 2009, 23:03 | |
| ja sam na fakultetu iz psihologije ucila da se harizmaticnost moze nauciti. e, malo sam kanda otspavala kada je bilo to predavanje pa se nesto nesecam kako  ali i Hitler je bio harizmatican... ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | besherat

Broj poruka: 5814 Datum upisa: 18.03.2009
 | Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Ned Avg 23 2009, 23:08 | |
| Hi,hi, nasmijala sam se Bobinom harizmatičnom Hitleru. Ne znam, ja mislim da se čovjek rađa sa harizmom ili bez nje i mislim da je svi nemaju.Naravno da svi volimo harizmatične ljude, jer oni privlače ostale govorom, bojom glasa, načinom na koji gestikuliraju, govorom tijela i naročito osmijehom. Ovo je neko moje viđenje harizmatičnih ljudi. Ovdje iako se ne vidimo, harizmu širimo oko sebe i privlačimo nama drage ljude, razgovorom, razmjenom mišljenja, humorom. |
|  | | BOBI-BO

Broj poruka: 3113 Godina: 36 Location: 46.01 19.57 Datum upisa: 09.10.2007
 | Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Ned Avg 23 2009, 23:16 | |
| pa to je cinjenica, ne? hitler jeste bio harizmatican. zaveo je tolike nemce. menjao zene...a bas i nije bio nesto lep... mislim da je on najharizmaticnija osoba koje se mogu setiti ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | besherat

Broj poruka: 5814 Datum upisa: 18.03.2009
 | Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Ned Avg 23 2009, 23:20 | |
| Istina je Bobi to za Hitlera, isto to možemo reći i za našeg druga Tita. Ja sam od te generacije koja je bila opčinjena njegovim likom i djelom, a sad kad vidim neke stare snimke njegovih govora, čudom se čudim šta smo mi u njemu vidjeli i kako su toliko uspjeli da nam isperu mozak i na televiziji i u školi i na svakom koraku, jer čovjek bukvalno nije umio da sastavi dvije rečenice, ali eto, on nam je bio Bog dugi niz godina. |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Sub Jan 23 2010, 17:14 | |
| Postoje osobe oba pola koje nikad ne bi po spoljnjem izgledu primetila sve dok ne progovore,a onda se desi nešto čudno,osetiš privlačnost neverovatno snažnu.Iz njihovog bića izbija sila kojoj ne možeš odoleti, za mene je to harizma.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Sub Feb 20 2010, 15:27 | |
| Ja bih harizmu definisala, kao poseban dar za govornistvo, retoriku, uz to osoba mora imati sarm i prirodnost i da osvaja okolinu svojom pojavom! To je obicno urodjeno a moze se uciti kroz zivot, ali to nije to!Mislim da se covek stime prosto rodi. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Uto Jun 14 2011, 19:30 | |
| Po meni, harizma je nesto sto se ne moze bas doslovno opisati. Nesto sto nema svako. Jednostavno ta osoba ne mora da bude lepa, njena (specificna) gestikulacija, govor, misao, ponasanje, sarm, humor... - to je ono sto mislim da moze da opise "Harizmu" To se prosto oseti. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | SaMar

Broj poruka: 1333 Location: Novi Sad Datum upisa: 27.12.2008
 | Naslov: Re: Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? Sub Sep 03 2011, 20:38 | |
| Za mene ne postoje harizmatične i neharizmatične osobe već osobe sa kojima uspem da se povežem u momentu i one s akojima se ne bih zbližila ni da smo zajedno u zatvoru to je ono ili kliknete ili ne |
|  | | | | Sta je po vama harizma i kako biste je objasnili? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 21 korisnika na forumu: 2 Registrovanih, 0 Skrivenih i 19 Gosta :: 1 Provajder epidaurus, Nepopravljivi SanjarNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28 |
| Flag counter |  |
|
|