LJUBAV, SMRT I SNOVI

Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto

PrijemFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !

Delite | 

sta je teze?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
BOBI-BO

Ženski
Broj poruka: 3113
Godina: 36
Datum upisa: 09.10.2007

PočaljiNaslov: sta je teze?   Pon Avg 17 2009, 09:58

sta je teze, sakriti srecu ili tugu? mislim na ono, ostaviti emocije sa posla na poslu a one od kuce kod kuce...
svako nekada mora da sakrije neku emociju...ali sta je teze?

Muški
Broj poruka: 2417
Godina: 32
Humor: prepoznatljivo bolestan
Datum upisa: 29.07.2009

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Pon Avg 17 2009, 12:51

Meni licno mnogo je teze da sakrijem srecu, ustvari nepokusavam nju da sakrijem, kada sam srecan zracim pozitivno i kada to drugi primete na mom poslu to je uglavnom pozitivno, tugu sam navikao da sakrijem mada kada dodju oni koji me dobro znaju oni ipak primete da nisam u najboljem raspolozenju.
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski
Broj poruka: 101122
Godina: 35
Humor: Uvek nasmejana
Datum upisa: 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Pon Avg 17 2009, 13:18

BOBI-BO ::
sta je teze, sakriti srecu ili tugu? mislim na ono, ostaviti emocije sa posla na poslu a one od kuce kod kuce...
svako nekada mora da sakrije neku emociju...ali sta je teze?

Srecu nekrijem kada sam srecna to odise svakom mojom porom...jednostavno neznam da je sakrijem,znam samo da je prenesem na druge sto mi uvek uspeva.Tugu je teze sakriti nju jedino krijem kod ljudi koji zaista netrebaju da znaju u kakvom sam stanju,mada iskreno imam takve oci i iz njih se i to da procitati.Koliko god ja to krila.

http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
Nazad na vrh Ići dole
SaMar

Ženski
Broj poruka: 1333
Datum upisa: 27.12.2008

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Pon Avg 17 2009, 14:25

Bobi je verovatno mislila da i sreca ponekad moze da bude smetnja u radu i da nas totalno izbaci iz koloseka. Tada je zaista tesko staviti je u zagradu i baciiti se na posao. Meni je teze ograditi se od pozitivnog nego od negativnog osecanja. Valjda bas zato sto smo negativna jos od malena naucili da potiskujemo a pozitivna ne jer su naravno pozeljna.
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Pon Avg 17 2009, 15:51

Da sada sam ostala malo zbunjena draga Bobi zasto bi uopste ljudi krili srecu,mislis da i na tome znaju ljudi da zavide.Mozda,sada nesto razmisljam i vracam neke filmove u glavi postoje i takvi ljudi gde zaista moras sakriti i to najlepse osecanje.Neznam konkretno sta si mislila mali imam nejasnoca u vezi ovog pitanja.

Nazad na vrh Ići dole
BOBI-BO

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Pon Avg 17 2009, 21:13

dacu ocigledan primer. moja cerka je dobila divne vesti. skakala je od srece. i na vrata joj ulazi njena drugarica i kaze da su joj tatu odneli u bolnicu, i da joj je tesko. jel treba nastaviti skakati od srece ili ?

ja mislim da zavisi od situacije. nije lako sakriti nijedno ni drugo.

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Pon Avg 17 2009, 21:25

BOBI-BO ::
dacu ocigledan primer. moja cerka je dobila divne vesti. skakala je od srece. i na vrata joj ulazi njena drugarica i kaze da su joj tatu odneli u bolnicu, i da joj je tesko. jel treba nastaviti skakati od srece ili ?

ja mislim da zavisi od situacije. nije lako sakriti nijedno ni drugo.

Naravno da netreba skakati vise od srece,jer koliko god da je srecna ne da je netreba toliko sakriti nego jednostavno treba se solidarisati sa svojom drugaricom,i pomoci joj da sto lakse prebrodi svoju bol.Naravno moje misljenje ono sto bi ja rekla svom detetu kada bi me pitalo tako nesto?Jer srecu treba podeliti snekim a isto tako i bol zato draga moja Bobi postoje prijatelji koji se sticu tako od malena.

Nazad na vrh Ići dole
smesko zz ds1989

Muški

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Sre Avg 19 2009, 00:48

Bobi ne treba nastaviti skakati od srece, i naravno ako joj je drugarica dobra uspece takvom cinjenicom da joj pokvari raspolozenje, nece vise biti srecna onoliko koliko je do tada bila, ali ako joj je to tek poznanica imace mnogo muka da sakrije svoju srecu, a to bi trebala da ucini iz kurtoazije, zato je po meni teze sakriti srecu od nesrece.
Nazad na vrh Ići dole
BOBI-BO

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Čet Sep 03 2009, 08:34

da li?
zasto nebi onaj ko je srecan, pomogao onome ko je nesrecan da izadje iz svoje nesrece? samo time sto zraci.
mada iz iskustva znam da je tesko...onaj ko je u depresiji voli da je tamo. i neko ko zraci, nista tu nemoze.
mislim da netreba kriti ni jedno ni drugo (emocije na poslu neracunam...to je drugo)
jednostavno treba biti ono sto jesi. pa ko te prihvati prihvati...

znam da sam sada malo kontradiktorna, ali tako se osecam. nezelim valjda da me iko izvlaci sada, niti zelim da me iko sputava kada sam srecna. kanda sam mnogo prepotentna, samoziva i tako to...

Ženski
Broj poruka: 1333
Datum upisa: 27.12.2008

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Čet Sep 03 2009, 08:45

Stvar je u tome sto bih ja kada bih saznala da je neko ko mi je drag nesrecan automatski promenila raspolozenje, ne bi ostalo ni s od srece...ali to sam ja, suvise osetljiva na poticaje spolja.
Nazad na vrh Ići dole
Ptica

Broj poruka: 584
Datum upisa: 17.04.2008

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Čet Sep 03 2009, 08:57

Ne može se sakriti ni sreća ni tuga. Pogotovu sreća. Kada sam komotna u svojoj porodici ili sa prijateljima to je zarazni vatromet koji prenosim svima. Na poslu, nisam baš toliko euforična ali je i ne prikrivam. Kada sam tužna, postoji par ljudi pred kojima mogu da tugujem najdublje i najiskrenije a postoje ljudi koje ne želim da opterećujem, mada me uvek prepoznaju ma koliko prikrivala tugu.

Što se tiče situacija da sam srećna kada je neko tužan... Tada sa mnogo više pozitivne energije mogu da se potrudim da pomognem ako mogu bilo rečima ili delom. Ako sam ja tužna a neko srećan to me ipak malo podigne, bar na trenutak.

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Čet Sep 03 2009, 09:06

SaMar ::
Stvar je u tome sto bih ja kada bih saznala da je neko ko mi je drag nesrecan automatski promenila raspolozenje, ne bi ostalo ni s od srece...ali to sam ja, suvise osetljiva na poticaje spolja.

treba se bas iz tog razloga druziti sa vedrim osobama. koje, i kada su tuzne, nepadaju u depresiju...

Broj poruka: 1233
Godina: 40
Datum upisa: 16.06.2009

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Čet Sep 03 2009, 09:17

SaMar ::

Apsolutno sam ista.Koliko god to ne valjalo,takva sam.Ne,ne mogu ja da se radujem i budem srecna dok je meni osoba koja mi je draga(a cak i ostali ljudi oko mene)nesrecna.A kada je meni draga osoba srecna,e onda sam i ja srecna ali pustim tu osobu da lebdi,da bude potpuna u svojoj sreci.Onda se ja povlacim.Jer imam utisak da ta osoba onda ne primecuje nista i nikoga oko sebe,ni neciju srecu ni nesrecu.
Mozda gresim,mozda...

smesko zz ds1989

Muški

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Pet Sep 04 2009, 13:28

Sneki,kada je neko srwecan tada obicno primecuje sve oko sebe naravno o svemu misli pozitivno ne treba nekome kvariti srecu ako je u tom raspolozenju, kada su ljudi oko mene srecni i ja sam, odnosno mogu da mi poprave raspolozenje veoma cak i kada me muce problemi. Ljudi koji zrace pozitivnom energijom su nesto najbolje sto moze da nam se dogodi kada smo neraspolozeni.Mislim da je ipak veoma tesko sakriti srecu kada je neko nama drag pored nas tuzan.
Nazad na vrh Ići dole
BOBI-BO

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sta je teze?   Pon Sep 21 2009, 10:48

neki dan sam imala jako tesku musteriju u salonu.inace nije nesto problematicna, ali ovaj put je stvarno bila grozna.kada je pitam kako hoce da je sisam, nezna. kada joj kazem da nadje u novinama sta joj odgovara nezna...bas sam se namucila sa njom.toliko je bila histericna da sam imala osecaj da ce da pocne da nas bije. siktala je sve vreme dok mi je sedela u stolici. a posto je profesor u skoli, samo su mi njeni djaci bili u glavi kako li je njima.ja je trpim jednom u 2 meseca a oni svaki dan.
mamu je uspela toliko da iznervira da se sva tresla.ukljucila je klimu da se rashladi, iako napolju nije bilo toplo.a morala je da se suzdrzava da neprsne.posle mi je rekla da joj je doslo da je isamara.
meni nije mogla nista. nekako nije na mene uticalo to njeno histericno ponasanje. ja sam je sisala najbolje sto sam mogla.gotovo perfektno.bez ijedne greske.uzivala sam u svom poslu, nerazmisljajuci o stanju moje musterije.cak mi ni energiju nije iscrpla.jednostavno...gledala sam samo njenu kosu sa kojom je zaista uzivancija raditi.
i zaista sam se cudila sto je mamu uspela da dovede do ivice, a pogotovo sto je mama uspela da zadrzi osmeh na licu...

sta je teze?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 3Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Similar topics

-
» sta je teze?
» Kucanje na vrata
» Iz Antologije srpske poezije

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
LJUBAV, SMRT I SNOVI :: Krug svesti :: Psihologija-