| | Sta vidite kad gledate u nebo??? | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Sta vidite kad gledate u nebo??? Pon Avg 03 2009, 16:08 | |
| Jel je to ono sto svi vide ili je to ipak nesto drugo?? Kad ugledate sunce, zvezde, mesec ili oblake, na sta vas to asocira?? Ima li smirujeci uticaj na vas?? Sta zamisljate dok gleda u nebo???Sinoc sam bas posmatrala nebo...i ovo pitanje mi je stalno prolazilo groz glavu. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|
 | |
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Pon Avg 03 2009, 16:12 | |
| Dok gledam u nebo uvek mislim na moju ljubav i razmisljam da li on ponekad isto gleda u nebo i sta pri tom misli...Nebo je tako plavo kao njegove oci i onda se uvek rastuzim jer mi nismo zajedno...tog trenutka.Obozavam da posmatram zvezdano nebo... Opcinjena sam beskrajem zvezda, njihovim daljinama, tajnama, svetloscu, lepotom... One cine da se osecam tako sicusnom, a u isto vreme tako velikom, slobodnom kao ptica... Divne su. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|
 | |
Beskraj

| Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Pon Avg 17 2009, 15:31 | |
| Nebo je tamo gdje je Ljubav. Ponekad je gore, u visinama, ali sve cesce ga nalazim u sebi. Nebo moje duse. Jer "materijalno" nebo koje u jutro gledam s odusevljenjem i molitvom za novi dan, navecer mi cesto donese tugu ...Ili razocarenje kad trazim sunce u sivi dan? A u malom nebu moje duse, uvek kad ima ljubavi, ima razloga za radost. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|
 | |
Sneki

Broj poruka: 1233 Godina: 40 Location: Wels Datum upisa: 16.06.2009
 | Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Uto Avg 18 2009, 20:34 | |
| Zavisi od toga kako se osecam u trenutku kada gledam u nebo. Kada sam srecna vidim zvezde,mesec,srecu... A kada sam tuzna vidim...ne vidim nista... ____________________________________________ Tako bih volela da spustim glavu na necije grudi tako bih voelela da ljudi budu zaista ljudi
|
|
 | |
BOBI-BO

Broj poruka: 3113 Godina: 36 Location: 46.01 19.57 Datum upisa: 09.10.2007
 | Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Uto Avg 18 2009, 20:36 | |
| i sta sada vidis?  ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|
 | |
Sneki

| Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Uto Avg 18 2009, 20:37 | |
| Sada ne gledam u nebo... ____________________________________________ Tako bih volela da spustim glavu na necije grudi tako bih voelela da ljudi budu zaista ljudi
|
|
 | |
BOBI-BO

| Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Uto Avg 18 2009, 20:39 | |
|  ja sam na sedmom nebu i kada negledam u nebo... ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|
 | |
Sneki

| Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Čet Avg 20 2009, 20:37 | |
| Gledam u nebo..i ne znam sta vidim..samo osecam neku vrelost koja me ispunjuje celu...to je veceras lepota neba ____________________________________________ Tako bih volela da spustim glavu na necije grudi tako bih voelela da ljudi budu zaista ljudi
|
|
 | |
Ellen

Broj poruka: 1701 Godina: 32 Location: Beograd Datum upisa: 26.06.2009
 | Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Pon Avg 24 2009, 12:28 | |
| |
|
 | |
Sneki

| Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Ned Avg 30 2009, 16:48 | |
| Ljubav... ____________________________________________ Tako bih volela da spustim glavu na necije grudi tako bih voelela da ljudi budu zaista ljudi
|
|
 | |
lucija

Broj poruka: 3146 Godina: 38 Location: italy Humor: naravno Datum upisa: 23.09.2009
 | Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Pon Okt 12 2009, 23:00 | |
| kad gledam u nebo nocu..vidim zvijezde i lijepo je..jednostavno je divno..osecam slobodu..mir..i uvijek pomislim kako je zivot cudo..a i cudan..a danju kad ima oblaka..ponekad u pola sata vidim 10 razlicitih figura slika raznih oblika..jednom sam vidjela srce...veliko i pravilno..na fotografiji koju sam "uradila"nije bilo tako lijepo..  |
|
 | |
Vesperis

Broj poruka: 90 Godina: 29 Location: Negde izmedju svetova Humor: na oko neprimetan Datum upisa: 03.06.2009
 | Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Uto Okt 13 2009, 14:04 | |
| Vidim beskrajnu nadu i zadovoljstvo! |
|
 | |
Tea

Broj poruka: 33625 Location: Sweden Datum upisa: 19.07.2009
 | Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Uto Okt 13 2009, 14:11 | |
| vidim ogromnu ljubav i mir ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|
 | |
smesko zz ds1989

Broj poruka: 2417 Godina: 32 Location: ZEMUN Humor: prepoznatljivo bolestan Datum upisa: 29.07.2009
 | Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Čet Okt 15 2009, 12:13 | |
| Vidim zvezde, mesec, neki put i oblake, najgore je kad pocne da pada kisa onda mi kap upadne u oko i ne vidim nista  . Ne gledam cesto u nebo,uglavnom kada gledam u nebo, imam zelju da onoga odozgo pitam da li ga ima? Ako uopste i jeste gore. |
|
 | |
BOBI-BO

| Naslov: Re: Sta vidite kad gledate u nebo??? Sub Okt 17 2009, 17:29 | |
| ja volim da gledam u nebo kada Sunce zalazi. kada je nebo onako crveno...i uvek imam zelju da uzmem drvene bojice i da crtam. i nikada nisam... i volim da gledam dugu. ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|
 | |
| | Sta vidite kad gledate u nebo??? | |
|