LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
BOBI-BO

Broj poruka: 3113 Godina: 36 Location: 46.01 19.57 Datum upisa: 09.10.2007
 | Naslov: traži strofu Sub Nov 24 2007, 13:40 | |
| ajde da probamo ovako:
ja zadam naslov, a sledeći nadje poznatu nečiju strofu. I naravno zada sledećem zadatak.
recimo Sunce
Sunce je na zalazu i plavi mjesec već sja, ti si samo u prolazu odavno toneš bez dna
zadajem naslov: rastanak |
|  | | tanja

Broj poruka: 40 Godina: 36 Location: Pariz Datum upisa: 07.11.2007
 | Naslov: Re: traži strofu Čet Dec 06 2007, 14:36 | |
| Odlazis, tiho, necujno samo ja te gledam, odlazis, za tobom tama, dajem to sto nemam- samo da nisam sama. Rastanak je taj moja nesanica vecna, jer vise necu biti srecna. |
|  | | BOBI-BO

| Naslov: Re: traži strofu Pet Dec 07 2007, 09:02 | |
| Tanja, a sledeći naslov koji ti zadaješ? |
|  | | tanja

| Naslov: Re: traži strofu Pet Dec 07 2007, 14:50 | |
| |
|  | | BOBI-BO

| Naslov: Re: traži strofu Pet Dec 07 2007, 19:53 | |
| Ne prepoznajem više tvoj lik, on mi postao stran Nikad te nisam videla takvog, nikad nevernog Tvoj glas mi je bio poznat, ali ja ga više ne čujem Osjećam tvoju blizinu A dalek si Da li i ti osjećaš isto ja ne mogu znati
sledeće je NOĆ |
|  | | tanja

| Naslov: Re: traži strofu Pon Dec 10 2007, 12:06 | |
| Kroz oblake sive putuje mi dusa mracne doline obilazim sama kada se noc spusti, kada je tama.
U snovima mi ne dolazis nikada noc me samu plasi i dira ah, ne volim noc jer mi neda mira.
sledeca tema: Kazna. |
|  | | Z(l)oća

Broj poruka: 384 Godina: 42 Datum upisa: 22.11.2007
 | Naslov: Re: traži strofu Pon Dec 10 2007, 13:20 | |
| Kazna je sto pamtim tvoj smijeh, kazna je sto suvise znam. Zlocin je sto prizivas grijeh. I jos brines dal’ zivim sam.
Kazna je taj zivot za gros, kazna je zig dodira tvog. Zlocin je sto volis me jos, Bog nek’ prosti, zato je bog.
sledeća tema: Uvela ruža |
|  | | Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: traži strofu Pon Dec 10 2007, 14:04 | |
| - - - Opet sam te snevao! Kako zalim sto san ode, te i ti s njime! Kako bih voleo da to ne bese samo san, san i nista vise. Ali hvala i snu. Sladje je snevati negoli zbilju gledati i gusiti se od navrelih osecaja, uspomena, i teska, hladna, samotna zivota... Da, sladji je san, san detinjstva i mladosti...
Borislav stankovic Ajde malo tame da ubacimo: Smrt, ajde skorpije ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Z(l)oća

Broj poruka: 384 Godina: 42 Datum upisa: 22.11.2007
 | Naslov: Re: traži strofu Uto Dec 11 2007, 06:18 | |
| HESE
Carobnjak i zavodnik, to je moja sudbina! Sejem gorka zadovoljstva sto traju tek tren, gospod moj i vodja je smrt
Moja lutanja |
|  | | BOBI-BO

| Naslov: Re: traži strofu Čet Dec 13 2007, 15:54 | |
| Jedno lutanje
I ove sam noći dugo lutala na obali Drave na kojoj smo nekad zajedno čekali suton. I ove sam te noći tražila pogledom punim bola sjećanja na tebe sjećanja na misli da te ne smijem voljeti. I ove sam noći plakala na obali na kojoj smo se morali rastati. I ove sam noći na toj obali krila zabranjenu ljubav. Gledala sam u buđenje zvijezda i budila u sebi još jedno lutanje u noći....
Tasha
Sledeća tema SUTON ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | BOBI-BO

| Naslov: Re: traži strofu Ned Feb 24 2008, 22:43 | |
| i jednog će trena svanuti sumrak ledena ploča sakrit će dan život je jadan a stvarnost je mrak razbit ću bocu i umrijeti sam
Autor: Tomislav Bašić
ANDJEO ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | Slovenska

Broj poruka: 259 Godina: 50 Location: Tu...negde u beskraju... Datum upisa: 16.03.2008
 | Naslov: Re: traži strofu Čet Mar 20 2008, 15:36 | |
| Andjele bezbrizni,poznas li teskobu, Stid,griznju, dosadu i jecaj nemoci, Sto s nejasnim strahom nahrli u noci Od kinjenog srca da naplati globu? Andjele bezbrizni,poznas li teskobu?
Gled`o bih ti telo gde sa dusom cveta I slobodno raste u igri poroka: Odgonetao bih:da`l ljubavna seta Stvara vlaznu maglu oko tvoga oka.
Prosao bih tvoja prostranstva golema: Penj`o bih se uz golet golemih kolena. a katkada,kad te zudnja sludi, Snev`o bih u senci tvojih bujnih grudi.
Bodler
LAZ
Slovenska ____________________________________________ "Ljudi najteže shvataju to što je nezamislivo. Za takve stvari je potrebna ogromna mudrost mudrosti." Miroslav Mika Antic
|
|  | | BOBI-BO

| Naslov: Re: traži strofu Čet Mar 27 2008, 13:21 | |
| Kada ostanesh sama u ovom svetu propasti i lazi, kada shvatish da ljubavi oko tebe nema, poslushaj srce i slobodno me potrazi, bicu svetionik ljubavi u moru mrznje, spreman da sve zrtvujem zbog tebe i sa zvezdama rat da vodim, samo da te imam pored sebe.
Zeraprinc
MILOST ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: traži strofu Čet Maj 08 2008, 20:02 | |
| Charles Baudelaire: ALBATROS
Često za zabavu mornari na brodu Love albatrose, bijele morske ptice Što prate brodove uz duboku vodu Kao ravnodušne, tihe suputnice.
Tek što ih uhvate i na daske stave, Vladarice neba nespretno i bijedno Spuste svoja krila i, pognute glave, drže ih ko vesla postiđeno, čedno.
O, kako je mlohav taj putnik krilati! Nedavno prekrasan, kako li je ružan! Netko mu kljun draži onim što dohvati, Drugi oponaša hod mu tako tužan.
Pjesnik je nalik tom gospodaru neba Što živi u buri i carskog je roda, U zemaljskoj hajci nema što mu treba I silna mu krila ne daju da hoda.[color=red]-------------------------------------------- sledeća tema:B.Radičević  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: traži strofu Čet Maj 08 2008, 20:05 | |
| Ispravak...mislila sam pjesmu od B.Radičevića....tema umrijeti  |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 25 korisnika na forumu: 1 Registrovan, 0 Skrivenih i 24 Gosta :: 2 Provajderi epidaurusNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28 |
| Flag counter |  |
|
|