LJUBAV, SMRT I SNOVI

Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto

PrijemFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !

Delite | 

Forumska zavisnost

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći
AutorPoruka
Masada
Administrator

Muški
Broj poruka: 11871
Godina: 50
Humor: Pa ne baš
Datum upisa: 05.10.2007

PočaljiNaslov: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 13:16

Citat:
Ma ne samo ovaj dan. Opet sam se 'navukla' da 'visim' na jednom Forumu, na kome sam clan vec skoro 5 godina. Tu ti je puno upoznavanja, tj. virtuelnih ljubavi. I neki eksperti za lazi tako budu ubedljivi da covek pomisli, evo je ljubav! Posle 'mlate sa osobom' kao sa metlom, i smeju se sa svojim Forumskim drustvom. To ti je kao grupa djavola koja uziva u svojoj igri i trazi zrtve pogodne za mucenje...Ziva istina, nije se samo meni desilo.

Verujte, taj Forum je kao zavisnost, neka droga, ne ide ti se a nesto te vuce da ides cim se svane. I kad ga nadjem i vidim i setim se svega, zaboli me glava i smuci mi se. I dalje tu 'cucim', pisem onom sto me zadnji za....o, kao ponizno kuce... Ne, nerazumem sta je to sto me vuce tamo...I mnoge mi se zale da im se isto desava inace bi pomislila da sam jedina budala...

Ako bi neko otvorio Temu koja bi se zvala POMOC za ovakve i slicne probleme, bila bih zahvalna....

Evo Rebeka, otvaram temu, pa da vidimo ko ce sta da kaze !

Poslednji izmenio Masada dana Pet Okt 23 2009, 16:35, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://poezija.6forum.info
bealiever

Ženski
Broj poruka: 797
Godina: 35
Humor: uvek :)
Datum upisa: 31.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 13:47

Rebeka, ne znam kako da ti pomognem osim da ti kažem da izađeš malo u prirodu, da se družiš sa ljudima iz svoje okoline.
Ja sam na par foruma, kada imam vremena, već godinama. Većinu vremena provodim za kompom, jer mi posao i sadašnje studije to nalažu, a na forume idem kada sam sama i slobodna (vremenski).
Pokušaj da ne uključuješ komp jedno vreme, odupri se tom posesivnom osećanju pripadnosti u virtualnom svetu. Zauzmi se oko nekih drugih stvari, piši, crtaj, čitaj ili radi nešto što voliš...

http://www.bealiever.blog.rs
Masada
Administrator

Muški

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 14:00

Bio sam na milon foruma, sda sam na ovom svom i navratim na par mesta, ne volim igrice, milion nepoznatih ljudi ti salju cetitke, poljupce, kafu, ne volim to jednostavno, mnogo vremena oduzima, igrice tipa kalodonta isto. Lakse mi je da sedim ovde, citam, pisem, uzivam ovde ali nisam ni preterano zavisan.
Nekako, na prvi pogled postova znas sa kim mozes komunicirati sa kim ne, ovde ljudi mogu svasta reci o sebi pa i lazi. Kazu mi ukucani da previse iskreno odgovaram na sva pitanja, recimo pitaonica mi nije mesto za igru, postaje filozofsko psiholoska radionica.
Na posletku svi forumi postaju slicni, jedino ovaj je razlicit od svih, ovde su nase kreacije i zato ...

Beskraj

Ženski
Broj poruka: 101122
Humor: Uvek nasmejana
Datum upisa: 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 14:48

Draga moja i ja sam na tom forumu koji volim najvise na svetu...znas i sama da ti puno ne objasnjavam o tome.Izmedju ljubavi i mrznje mala je granica zato sam ovde.Tamo i sama znas sta god da sam pisala svako je skako mi po glavi i svaki put sam morala da stajem u odbranu ili da demantujem.Ovde toga toliko nema uhvatim se onoga sto me zanima i samo to pratim...bas ako mi je zanimljiv neciji rad pogledam ne komentarisem puno i idem dalje.Shvatam te u potpunosti i ja sam zavisnik neta i tog foruma prvo kada ustanem odem do njega dusa mi se stalno tamo vije mnogo lepog i ruznog i mnogo postova sam tamo ostavila...ali valjda sam se sada malo ovde locirala i pronasla.Tamo je puno ljudi...I jedva cekaju neciju pricu da bi mogli da je protezu po forumu.Svi mi imamo neke svoje probleme ...ne treba ih iznositi toliko tom svetu kome je lakse da gleda preko tudjeg krova nego u svoju kucu.Ovde sve sto ti je na dusi bilo lepo ili ruzno pretocis u stih u pricu i mnogo bolje zvuci.Ne dozvoli da se tvojim problemima i mukom nasladjuju iskomleksirani isfrustirani ljudi.A ima ih jako mnogo znam ih sve draga moja.

http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
Nazad na vrh Ići dole
BOBI-BO

Ženski
Broj poruka: 3113
Godina: 36
Datum upisa: 09.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 16:03

ja sam do pre par meseci bila na milion foruma, dnevno ostavljala po bezbroj postova i sada sam se smorila. nisam sigurna da mogu da ponavljam svoje misli stalno. jer na svim forumima se protezu slicne, ako ne i iste teme, a ja sam sve to vec rekla nekad negde...vise me neprivlaci sedenje za kompom, "pricanje" sa 3-4 nekad i vise njih istovremeno na msn ili tako.
sada dodjem ovde, citam sta je ko napisao, nekad nesto i ja napisem...udjem u FB, ako mi neko ostavio poruku odgovorim, ako ne, izadjem. i takodje idem na poznanike, nekako me tamo pronadju neki ljudi za koje sam davno zaboravila da sam ih i poznavala, pa mi bude drago.
i ima jos neki forumi u koje udjem, pa kada vidim da isti ljudi isto pisu iz dana u dan, jednostavno se izlogujem. nemogu vise da igram igrice koje mi pre bile zabavne, jer sada znam napamet sve drzave, reke, gradove imena i ko zna sta jos na sva slova Smile
a ni ovde me nedrzi mesto jer stihove citam tako sto mi prst stoji na tockicu od misa i samo vrtim do dole. uspem da procitam koju rec i uglavnom poslednji stih Smile
jednostavno vise volim da izadjem u dvoriste, pijem kafu, pricam sa ljudima u RL

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 19:43

Masada ::
Bio sam na milon foruma, sda sam na ovom svom i navratim na par mesta, ne volim igrice, milion nepoznatih ljudi ti salju cetitke, poljupce, kafu, ne volim to jednostavno, mnogo vremena oduzima, igrice tipa kalodonta isto. Lakse mi je da sedim ovde, citam, pisem, uzivam ovde ali nisam ni preterano zavisan.
Nekako, na prvi pogled postova znas sa kim mozes komunicirati sa kim ne, ovde ljudi mogu svasta reci o sebi pa i lazi. Kazu mi ukucani da previse iskreno odgovaram na sva pitanja, recimo pitaonica mi nije mesto za igru, postaje filozofsko psiholoska radionica.
Na posletku svi forumi postaju slicni, jedino ovaj je razlicit od svih, ovde su nase kreacije i zato ...

Izvini ali moram da dam mali demant na tvoje pisanje a moje vidjenje stvari.Forumi su u stvari u 99%slucajeva kod normalnih ljudi vid zabave.Dobro ovaj forum jeste specifican i nije klasican ko ostali.Ja na svim forumima sam se najlepse zabavljala bas na temama koje su jednostavne...jer na njima dolazim da bi se opustila jer mi je dosta svakodnevne filozofije.E onda sam shvatila da od najobicnije zabave a od nje sve i pocinje nastaje haos na ostalim temama tako da se od politickih tema prave ratista...od religije raznorazne podele...a od ljubavi mrznja.Tako da ono sto u sustini treba da bude zabava postaje haos.I kako neko rece gore...treba izgasiti komp...izbrisati pojedince iz ovoga sveta i krenuti negde u setnju...otici na kafu sesti s nekim pricati i gledati ga u oci jer jedino tada mozda mozes da znas koliko je ko iskren.

Nazad na vrh Ići dole
BOBI-BO

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 19:47

bilo je i na ovom forumu tih opštih tema, svakodnevnih. i sve su se pretvorile u jednu...neka on line muvanja. i onda ih masada sve pobrisao... ja sam se tada nasla u bunilu, nisam znala sta da pisem...ovo sada preozbiljno za mene Smile

Administrator

Muški

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 19:50

Beskraj ::

Izvini ali moram da dam mali demant na tvoje pisanje a moje vidjenje stvari.Forumi su u stvari u 99%slucajeva kod normalnih ljudi vid zabave.Dobro ovaj forum jeste specifican i nije klasican ko ostali.Ja na svim forumima sam se najlepse zabavljala bas na temama koje su jednostavne...jer na njima dolazim da bi se opustila jer mi je dosta svakodnevne filozofije.E onda sam shvatila da od najobicnije zabave a od nje sve i pocinje nastaje haos na ostalim temama tako da se od politickih tema prave ratista...od religije raznorazne podele...a od ljubavi mrznja.Tako da ono sto u sustini treba da bude zabava postaje haos.I kako neko rece gore...treba izgasiti komp...izbrisati pojedince iz ovoga sveta i krenuti negde u setnju...otici na kafu sesti s nekim pricati i gledati ga u oci jer jedino tada mozda mozes da znas koliko je ko iskren.

Ovo je forum kreacije, unutrasnje filozofije, ogleda se u nasem pisanju, razumemo jedni druge, poneca carka ispadne ali smo smireni ovde.

Masada
Administrator

Muški

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 19:52

BOBI-BO ::
bilo je i na ovom forumu tih opštih tema, svakodnevnih. i sve su se pretvorile u jednu...neka on line muvanja. i onda ih masada sve pobrisao... ja sam se tada nasla u bunilu, nisam znala sta da pisem...ovo sada preozbiljno za mene Smile

Ukljuci ono ispod sargarepa boje kose i bices ti za pisanje ovde sasvim ok. Da lisam te naucio da pises poeziju, da li sam te naucio da napises ponesto pametno, usresredi se na ovo i ici ce. hepi

BOBI-BO

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 19:56

nisam vise šargarepa...ovo sada vise lici na patlidzan...samo plavlje Smile

a vidis da kucam ponesto pametno i ja...

Ženski
Broj poruka: 5814
Datum upisa: 18.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 20:42

Ja sam na nekoliko foruma i jako sam zavisna i od foruma i od neta. Forumi mi sluze za zabavu, iznosenje svog misljenja, nikada za prepucavanja, ja kazem svoje misljenje i to je to. Ako neko zapocne prepirku, ja je ne nastavljam i tako sticem samo prijatelje na netu, neprijatelje nemam. Imala sam jednu nezgodnu situaciju na jednom forumu , bila sam duboko uvrijedjena i povrijedjena i na taj forum nikada vise nisam otisla. Sto se tice net ljubavi i online muvanja, imam najgore moguce misljenje o tome. Ljudi trebaju da traze " srodne duse " in real life, a svidjeti se nekome preko neta, imam samo jako grube izraze za to, pa ih zato i necu upotrijebiti. Mnoge zene i muskarci su mi se zalili kako su povrijedjeni, a ja se cudim da su sebe uopste doveli u takvu situaciju. Ja stvaram sebi prijatelje za druzenje i nadam se da cu se s njima jos dugo, dugo druziti po forumima.
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 21:29

besherat ::
Ja sam na nekoliko foruma i jako sam zavisna i od foruma i od neta. Forumi mi sluze za zabavu, iznosenje svog misljenja, nikada za prepucavanja, ja kazem svoje misljenje i to je to. Ako neko zapocne prepirku, ja je ne nastavljam i tako sticem samo prijatelje na netu, neprijatelje nemam. Imala sam jednu nezgodnu situaciju na jednom forumu , bila sam duboko uvrijedjena i povrijedjena i na taj forum nikada vise nisam otisla. Sto se tice net ljubavi i online muvanja, imam najgore moguce misljenje o tome. Ljudi trebaju da traze " srodne duse " in real life, a svidjeti se nekome preko neta, imam samo jako grube izraze za to, pa ih zato i necu upotrijebiti. Mnoge zene i muskarci su mi se zalili kako su povrijedjeni, a ja se cudim da su sebe uopste doveli u takvu situaciju. Ja stvaram sebi prijatelje za druzenje i nadam se da cu se s njima jos dugo, dugo druziti po forumima.

Apsolutmo se u dosta stvari slazem sa tobom, NE TREBAJU mi ni prijatelji a ni neprijatelji po forumima TOGA imam u RL.Imam par divnih osoba koje poznajemj...i to je to.Ali draga moja ne mozes stalno da cutis i precutkujes necije stalne prozivke...trpis po svojoj grbaci tudje lecenje komleksa...a veruj mi nikada nikoga nisam po svim tim forumima ni primecivala.Jer sam ja zaista lepak za budale nekada se pitam i to pogotovo za zenski rod.Ja se nikada nikome ne zalim niti se osecam povredjenom samo ne zelim da cutim ono sto mislim ja moram da kazem pa kome se svidje svidja.I meni kako sam rekla forumi sluze za zabavu i opustenje...

Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Ned Jun 14 2009, 21:30

Beskraj ::

Ovo je forum kreacije, unutrasnje filozofije, ogleda se u nasem pisanju, razumemo jedni druge, poneca carka ispadne ali smo smireni ovde.

Odlicno sam shvatila da je ovaj forum tako razlicit od ostalih i zato sam ovde...jeste da sam plavusa`ali sam te odlicno razumela.Hvala na objasnjenju.

Nazad na vrh Ići dole
besherat

Ženski
Broj poruka: 5814
Datum upisa: 18.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Pon Jun 15 2009, 21:49

Ma ja sam mislila na ljubavnu povrijedjenost, tome se cudim. I ja dozivljavam povrijedjenosti kad nesto napisem, ali sam konkretno mislila na zaljubljivanja i kako se poslije razocaraju, na to su mi se mnogi zalili i to ne razumijem. A znam kako zene vole da cackaju druge zene, to sam i sama dozivjela i to na dva foruma.
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Forumska zavisnost   Uto Jun 16 2009, 05:43

besherat ::
Ma ja sam mislila na ljubavnu povrijedjenost, tome se cudim. I ja dozivljavam povrijedjenosti kad nesto napisem, ali sam konkretno mislila na zaljubljivanja i kako se poslije razocaraju, na to su mi se mnogi zalili i to ne razumijem. A znam kako zene vole da cackaju druge zene, to sam i sama dozivjela i to na dva foruma.

Imam osecaj da u ovom ludom vremenu ljudima[pojedinim] net prosto dodje kao sve...mesto gde ce naci prijatelja...gde ce se zaljubiti i gde ce svoj visak frustracija i komleksa istresti.Pogresno.Neko rece ovo treba samo da bude mesto gde CEMO se malo opustiti...ja licno malo SVOJ visak emocija pretociti u nesto kreativnije i malo se zabaviti.Ja to tako dozivljavam.Mnogo sam prica saslusala povredjenih ljudi...i opet se vracaju na mesta povreda.Raznih ljudi raznih cudi...retko sam dozivljavala na forumu uvrede i lose komentare sa muske strane...ali sto se tice zena kao i RL.nemam komentare.

Nazad na vrh Ići dole

Forumska zavisnost

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 6Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Similar topics

-
» Forumska zavisnost
» Forumska zavisnost i njen uticaj na porodicu
» Kafa - zavisnost ili navika?
» Astro Zanimljivosti

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu