LJUBAV, SMRT I SNOVI

Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto

PrijemFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !

Delite | 

Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4  Sledeći
AutorPoruka
Beskraj

Ženski
Broj poruka: 101122
Godina: 35
Humor: Uvek nasmejana
Datum upisa: 20.03.2009

PočaljiNaslov: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Čet Jun 04 2009, 19:30

Da pozelim,ne sve segmente zivota nego samo neke njegove delove.I to mi se desava ne uvek nego samo u nekim trenucima.Samo najiskrenije nemam hrabrosti,jer svaka promena nosi i svoj rizik.Mada kazu bez rizika nema ni dobitka.Posto nemam hrabrosti za velike korake i promene,onda gledam da nekim sitnicama unesem promene.

http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
Nazad na vrh Ići dole
Masada
Administrator

Muški
Broj poruka: 11871
Godina: 50
Humor: Pa ne baš
Datum upisa: 05.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Čet Jun 04 2009, 21:24

Мењамо га помало сваки дан, сегмент по сегмент, неприметно, полако, као брод који прелази пучину.

Poslednji izmenio Masada dana Sre Jun 17 2009, 17:41, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://poezija.6forum.info
besherat

Ženski
Broj poruka: 5814
Datum upisa: 18.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Pet Jun 05 2009, 07:09

Pa ni ja nisam za neke vece promjene, jako se tesko odlucujem na to. Inace, kada imam dovoljno jaku motivaciju, imam i snage da izvrsim i drasticne promjene, ako je to potrebno. Zadovoljna sam zivotom koji vodim i nisam razmisljala ni o kakvim promjenama.
Nazad na vrh Ići dole
BOBI-BO

Ženski
Broj poruka: 3113
Godina: 36
Datum upisa: 09.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Sub Jun 06 2009, 22:07

ja se nekajem za neke vece stvari koje sam uradila u zivotu. i nezelim da ih menjam.
ali neke sitnice bi menjala. i menjam...

Ženski
Broj poruka: 90
Godina: 29
Humor: na oko neprimetan
Datum upisa: 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Uto Jun 09 2009, 21:45

Zanimljivo! Menjla sam kompletno zivot nekoliko puta. Vrlo kvalitetno zivela u svakom. Nije mi zao ni svojih gresaka jer su u svakom momentu krile poklon za mene. Imam snage za takve stvari zaista, ali da me neko pita da ponovim to iz pocetka, automatski bi se ubila, bez razmisljanja. Vazno je samo da sebe sacuvamo u svom tom haosu. Ne zaboraviti sebe! A kada pogledas ravno u unutrasnjost svoga bica, i prihvatis se bas komletno, cak i ono sto na sebi mrzis; tada vise nije vazno sta je oko tebe, da li ce se sve menjati ili ostati, znas da mozes da zivis sa tim u sebi...
Nazad na vrh Ići dole
Masada
Administrator

Muški
Broj poruka: 11871
Godina: 50
Humor: Pa ne baš
Datum upisa: 05.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Sre Jun 10 2009, 15:32

Da. zivimo sa tim u sebi, na neki nacin, mi menjamo zivot a da sami ne primetimo ponekad. kao deca volimo ono sto nas kasnije nervira, docnije, ponovo pocinjemo da otkrivamo decu u sebi, ne jedno vec vise njih, prilagodjavamo se stvarnosti, nekada polako, ponekad bryo, ponekad cekamo, ponekad secemo na precac, vecina ne bi menjala yivot koji je prozivelo ni zapetu. Ponekad mislimo, moramo preseci, okrenuti se, mozda ne vidimo od drveta sumu, mozda smo tada dovoljno glupi da sacuvamo nesto, pitamo, sami ne odgovaramo, ne osluskujemo, sudimo, gresimo, nadamo se da cemo greske ispraviti i pravilno postupiti, nekada uspemo, nekada ne, pa srecno nam bilo kako god.

http://poezija.6forum.info
bealiever

Ženski
Broj poruka: 797
Humor: uvek :)
Datum upisa: 31.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Pet Jun 12 2009, 00:27

ehhh... kada bih samo mogla da vratim vreme malo unazad....

http://www.bealiever.blog.rs
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Sre Jun 17 2009, 17:27

Pozelim...ali nemam hrabrosto,po nekim stvarima sam jako staticna.Nemam hrabrosti jer uvek se bojim sto je normalno da cu da izgubim ono sto imam...ali isto znam da bez rizika nema dobitka.Mada volim u dosta stvarima da se kockam sa ovom promenom jako sam teska i neodlucna.

Nazad na vrh Ići dole
SaMar

Ženski
Broj poruka: 1333
Datum upisa: 27.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Pet Jun 19 2009, 11:54

Pozelim da menjam cesto, ranije sam bila toliko opsednuta promenom da sam menjala cak i dobre stvari na gore samo da se nesto desava...uzas. Naravno da ne treba sebi dozvoliti da upadnemo u kolotecinu, ali treba znati prihvatiti stalnost i uzivati u sigurnosti izvesnih i lepih stari u svom zivotu. Lako menjam navike, ukoliko konstatujem da su lose i da treba da ih se otarasim. Danas dobro razmislim pre nego sto napravim radikalnu promenu, ranije sam umela da istumbam zivot zacas. ne znam da li je to bilo dobro po mene ili ne, ne pitam se. Tako je tada trebalo biti valjda.
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Uto Jul 14 2009, 20:52

Pozelim...sve sto sam starije i starija ova misao mi se stalno vrti u glavi...prolazi...Coveku dosadi stereotipan nacin zivota...kazu promeni nesto sta moze da se promeni ako se stalno vrtis u jednom krugu.Ponekada imam osecaj da taj krug nema izlaza...ali zelje su jedno mogucnosti su drugo.Covek promenom moze nesto da dobije a moze i mnogo toga da izgubi.Kazu bez rizika nema dobitka...da li je vredno kockati se ponekada se pitam???

Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Uto Jul 14 2009, 20:55

Masada ::
Мењамо га помало сваки дан, сегмент по сегмент, неприметно, полако, као брод који прелази пучину.

Menjamo ga pomalo[mislis neidem ovom ulicom nego idem nekom drugom]...ili ne sedim u ovom kaficu nego sam sela u neki drugi.Imam jos sijaset tako trivijalnih primera segmenata ali to nije to.Taj brod o kome ti pricas on definitivno stoji nepomera se...nema pucine na vidiku mozes samo da se nasuces na obalu.Ako je i to neka promena onda o.k.

Nazad na vrh Ići dole
Sneki

Broj poruka: 1233
Godina: 40
Datum upisa: 16.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Sre Okt 07 2009, 19:44

Pozelim...da menjam mesto,grad,sredinu,ljude oko sebe...da menjam ceo svoj zivot...da vratim vreme unazad...da radim sto nisam radila...da ne radim sto jesam..eh...svasta nesto pozelim pa stanem i pitam se...pa,cemu sve to?Mozda bi mi bilo gore,mozda je tako trebalo da bude,mozda...mozda...

Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Sre Okt 07 2009, 19:59

Sneki vreme koje se vrati unazad i nije neka promena.Sve uglavnom ostaje isto,isti grad,isti ljudi ista sredina.Samo je ta promena sto imamo sada uspomene i iskustva koja su lepsa ili bolnija.Ja licno sada ovoga trenutka,mogla bi da promenim svoj zivot iz korena,ali s obzirom da imam malo dete,njena sreca mi je na prvom mestu.Tako da nemam hrabrosti za neka zivotna eksperimentisanja.

Nazad na vrh Ići dole
Sneki

Broj poruka: 1233
Godina: 40
Datum upisa: 16.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Sre Okt 07 2009, 20:07

Beskraj,vratila bih vreme unazad samo da bih promenila NEKE stvari u njemu.

Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?   Sre Okt 07 2009, 20:12

Postoje mnoge stvari koje sam uzivotu vracala...[naravno koje su bile u mom domenu mogucnosti].I nikada vise to ne bi uradila to ti dodje kao kada uzmes i nesto prepravljas,a prepravke nema.

Nazad na vrh Ići dole

Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 4Idi na stranu : 1, 2, 3, 4  Sledeći

Similar topics

-
» Knjiga koja vam je promenila pogled na život
» KADA CE FORUM I ZVANICNO PRORADITI!
» Pozelite li da promenite svoj zivot?, ikada? bilo kada?
» Koliko ste tolerantni?
» Ko sam ja?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
LJUBAV, SMRT I SNOVI :: Krug svesti :: Psihologija-