LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | | Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Uto Jun 02 2009, 21:36 | |
| Razlog za avatar, nik i potpis postoji u nama, pa da vidimo. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
Poslednji put izmenio Masada dana Sre Dec 30 2009, 22:15, izmenio ukupno 2 puta |
|  | | besherat

Broj poruka: 5814 Datum upisa: 18.03.2009
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Uto Jun 02 2009, 21:44 | |
| Avatar je jasan, zavrsila sam osnovnu muzicku skolu, svirala sam klavir, a muziku obozavam. Ne volim da stavljam potpise. Samo na jednom forumu imam potpis JA ZNAM DA POSTOJIS , misleci na Boga. Za nick me svi pitaju sta znaci. |
|  | | bealiever

Broj poruka: 797 Godina: 35 Location: Tako blizu ali ipak daleko... Humor: uvek :) Datum upisa: 31.07.2008
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Uto Jun 02 2009, 23:45 | |
| I avatar i potpis smo mi sami. Odabir se vrši svesno ili podsvesno na osnovu onoga kako vidimo sami sebe ili u nekim slučajevima, kakvi želimo biti. ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  |
|  | | Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Sre Jun 03 2009, 14:20 | |
| Има људи, за које је нада, исто што и хлеб или ваздух који дишу. Кад нада угасне, као да је све нестало и тада, они корачају у смрт с' подругљивим осмехом у углу усана и нестрпљењем у срцу
Из Астера Блистока Годар
Повезано је са Масадом ово горе, јер када је нада нестала побуњеници који су били у тој тврђави извршили су колективно самоубисто како не би живи пали у руке Рима.
Потпис је део, почетак моје приче о Данкину, приче о љубави, смрти и сну. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Sre Jun 03 2009, 17:14 | |
| Potpis neznam da stavim pokusavala sam sto puta i nisam uspela ...mozda to ima neke veze sa plavusom.Avatare menjam zavisi od raspolozenja.Mada gledam da uvek bude devojka sa osmehom...jer to je moj zastitni znak. |
|  | | BOBI-BO

Broj poruka: 3113 Godina: 36 Location: 46.01 19.57 Datum upisa: 09.10.2007
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Sre Jun 17 2009, 20:42 | |
| moj potpis menjam od foruma do foruma. i ovaj ovde ima svoju simboliku i onaj kome je upucen zna... imam jos par potpisa koje volim da stavljam...jedan od njih je "osmeh je jedina kriva linija koja moze da ispravi mnoge stvari." i "radije cu biti omrazena zbog onoga sto jesam, nego voljena zbog onoga sto nisam"
a avatar...ma sta znam. valjda sam se osecala tako kao to srce pa sam to i stavila. ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | Masada Administrator

| Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Uto Jul 28 2009, 15:36 | |
|  Ево увечана сличка мог мрачног аватара. Помало ме је асоцирао на мене са подочњацима па ... ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Sneki

Broj poruka: 1233 Godina: 40 Location: Wels Datum upisa: 16.06.2009
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Uto Jul 28 2009, 16:24 | |
| Heh Masada Ja mislila da je to neki oziljak mesto podocnjaka. Meni se cini da ti ipak nisi tako mracan ____________________________________________ Tako bih volela da spustim glavu na necije grudi tako bih voelela da ljudi budu zaista ljudi
|
|  | | besherat

| Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Sre Dec 30 2009, 22:04 | |
| Nije mi više onaj avatar sa klavirom. Stavila sam svoj omiljeni avatar , koji koristim na svim forumima i za koji sam se jako vezala i sad mi se sve više čini da smo se avatar i ja poistovjetili. Moj pali anđeo je ono što sam i ja. |
|  | | ReStOrEdLiFe88

Broj poruka: 88 Godina: 23 Location: Beograd Humor: :D Datum upisa: 07.01.2010
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Pet Jan 08 2010, 00:38 | |
| Moj nick restored life znaci ponovno zapocinjanje zivota. Srusila sam stari sistem, i sad dizem novi. A avatar, zato sto volim zvuk violine, i volim gotiku.  |
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Ned Jan 31 2010, 13:07 | |
| S obzirom da volim stalne promene avatare stalno menjam,to mi dosadi brzo.Potpis nosi uvek poruku ljubavi,mada i njega znam da cesto promenik.Nik sta reci pa beskraj beskraju...nesto sto nikada nema kraj.Ja sam zaista Beskrajna.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
Poslednji izmenio Beskraj dana Ned Jan 31 2010, 14:37, izmenjeno ukupno 1 puta |
|  | | Dragana

Broj poruka: 115 Datum upisa: 28.11.2009
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Ned Jan 31 2010, 14:32 | |
| Moj nick je moje stvarno ime . Avatar ... podudara se sa mnom u boji kose , očiju i osmjehu ... A potpis ... nadam se da ću od mnogih lijepih moći izabrati najljepši . |
|  | | džoni azra

Broj poruka: 1563 Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Ned Jan 31 2010, 19:02 | |
| Šta reći za Džonija sem,filozof,mistik,nevjernik koji pjeva o riječima gospodnjim sa najvećim poštovanjem,koji je rekao sve ono što bih i ja rekao.Koji je nazvao sve svoji pravim imenom...Sa takvim Džonijem sam ja našao zajedničku misao i (malo će zvučati arogantno)poistovjetio sebe sa njim.. |
|  | | Dragana

Broj poruka: 115 Datum upisa: 28.11.2009
 | Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Ned Jan 31 2010, 19:07 | |
| | džoni azra :: | | Šta reći za Džonija sem,filozof,mistik,nevjernik koji pjeva o riječima gospodnjim sa najvećim poštovanjem,koji je rekao sve ono što bih i ja rekao.Koji je nazvao sve svoji pravim imenom...Sa takvim Džonijem sam ja našao zajedničku misao i (malo će zvučati arogantno)poistovjetio sebe sa njim.. |
To uopće nije arogantno . Biti u pravu , biti svjestan sebe , imati svoje mišljenje i stav ... ne znači biti arogantan . I ja te vidim , upravo takvim , kakvim si se opisao . |
|  | | besherat

| Naslov: Re: Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? Ned Jan 31 2010, 19:11 | |
| A što se tiče potpisa, više od godinu dana sam na netu i nisam ga nikada imala , nisu mi se ni sviđali, do prije desetak dana , kada sam slučajno našla ovo od Leonarda Cohena i odmah sam pomislila, da ovo će biti moj potpis. Inače, ne odvajam se nikada od nicka, avatara i sada potpisa. ____________________________________________ "Poezija je samo trag zivota. Plamti li tvoj zivot, poezija je samo pepeo plamteceg zara."
Leonard Cohen
|
|  | | | | Avatar, nik i potpis, zašto baš to ? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 20 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 20 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28
|
| Flag counter |  |
|
|