LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | | Autor | Poruka |
|---|
SaMar

Broj poruka: 1333 Location: Novi Sad Datum upisa: 27.12.2008
 | Naslov: Smisao za humor Uto Maj 19 2009, 14:20 | |
| Imate li smisao za humor? Kakav humor volite, a kakav ne podnosite?
Kod mene odredjeni ljudi bude smisao za humor. Neko je prosto inspirativan ili ima istu zicu kao i ja, onda krece ludilo udvoje. Ponekad situacija izaziva humor ako je neocekivana, neobicna, pa i stresna. Humor odlicno ubija stres. Ne volim crni humor, prosto tuga i smeh ne idu zajedno, tuznome ne treba pricati viceve, vec saosecati. Volim sale na sopstveni racun. |
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Smisao za humor Uto Maj 19 2009, 18:04 | |
| | SaMar :: | Imate li smisao za humor? Kakav humor volite, a kakav ne podnosite?
Kod mene odredjeni ljudi bude smisao za humor. Neko je prosto inspirativan ili ima istu zicu kao i ja, onda krece ludilo udvoje. Ponekad situacija izaziva humor ako je neocekivana, neobicna, pa i stresna. Humor odlicno ubija stres. Ne volim crni humor, prosto tuga i smeh ne idu zajedno, tuznome ne treba pricati viceve, vec saosecati. Volim sale na sopstveni racun. |
Kazu da imam smisao za humor...ali naravno taj svoj humor je poznat samo jako bliskom krugu ljudi,volim zdrav humor kada kazem zdrav mislim na onaj koji nema ironiju i spustanje.Jer gledam masa ljudi taj humor bas imaju u sebi i to je ono sto mi se ne dopada...neshvatam ga i nerazumem.Imam par ljudi u svom zivotu koji zaista znaju na pravi nacin taj humor jako lepo da plasiraju i da me nasmeju do suza...volim da sam u krugu tavih ljudi jer upravo kako si i sama rekla toliko me nasmeju da sav stres izbacim iz sebe.Steta sto nema vise takvih ljudi.Sto da ne volim zezanje i na svoj racun,ali opet kazem u krugu ljudi koji su mi bliski. |
|  | | smesko zz ds1989

Broj poruka: 2417 Godina: 32 Location: ZEMUN Humor: prepoznatljivo bolestan Datum upisa: 29.07.2009
 | Naslov: Re: Smisao za humor Sre Avg 05 2009, 03:27 | |
| Imam smisla za humor, ili barem mislim da imam, dnevno bar pet-sest ljudi uspem da nasmejem tako da ili imam smisla ili sam mnogo smesan (fizicki izgled).Kakav humor volim svakakav, crn a i zdrav, sale na tudj a i svoj racun prihvatam, dvosmislene price mozda volim i najvise. Naravno da mi se ne svidja ironija i spustanje i prozivanje ljudi koji nisu sasvim normalni, to medjutim u poslednje vreme mnogo vidjam na TV.Oskar (Amidzic), i slicna proseravanja mi se ne svidjaju ni malo, takvim ljudima treba pomoci a ne ismevati ih, a takvim kvazi komicarima zabraniti da se pojavljuju u javnosti. |
|  | | besherat

Broj poruka: 5814 Datum upisa: 18.03.2009
 | Naslov: Re: Smisao za humor Sre Avg 05 2009, 17:31 | |
| Imam smisla za humor i mnogi mi govore da ih zasmijavam na netu, a u real life to radim skoro svakodnevno sa svojom porodicom. Takva sam i na poslu. Volim radost i smijeh. Nekada se može napraviti haos atmosfera, kao što se jedne noći desilo i na ovom forumu sa BOBI - BO, Masadom i Sneki. Stvarno nezaboravno veče. Jednom sam slično ludilo doživjela i na drugom forumu. Nekada volim i crni humor, dvosmisleni sa osobama koji ga neće zloupotrijebiti, a najviše volim da se šalim na sopstveni račun, ne volim na tuđi, jer ne volim da se neko nađe uvrijeđen ili da me pogrešno razumije, zato mi je najsigurnije da se šalim na svoj račun. |
|  | | smesko zz ds1989

Broj poruka: 2417 Godina: 32 Location: ZEMUN Humor: prepoznatljivo bolestan Datum upisa: 29.07.2009
 | Naslov: Re: Smisao za humor Čet Avg 06 2009, 02:38 | |
| Definitivno volim da se salim, mislim da je smeh veoma zdrav, sinoc mi se dogodilo da sam se u vise navrata nasao u ne bas lepoj situaciji i u tim trenutcima ja sam nasao vremena da se nasalim sa osobom sa kojom sam bio, iako nam nije bilo bas do smeha par puta smo se tako slatko nasmejali da smo jednostavno zaboravili sta nam se dogadja, volim da se salim na svoj racun, ali volim i na tudj naravno ako sam sa nekim dovoljno dobar, da se taj ne bi uvredio.Volim smeh i salu i obozavam onu narodnu sala nas je odrzala njojzi hvala. |
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Smisao za humor Sub Avg 15 2009, 14:19 | |
| Volim da se salim u krugu svojih prijatelja,i mislim da imam dara za to.Samo moram da kazem jednu stvar uvek sam za zdrav humor i salu,najvise mrzim ljude koji sebe smatraju ljude od sale koji krenu da spustaju i da se sale neslano.Takvu vrstu zezanja nikada nisam volela i nikada se u krugu takvih ljudi nisam osecala opusteno,a sto je najcrnje tim jeftinim stosevima se drugi smeju,a kada probate da mu vratite na isti nacin on to smatra vredjanjem a ne salom.Ljudi imaju razlicita razmisljanja i shvatanja o humoru,tako da ja tu svoju dar upotrebljavam samo u retkim trenucima i sa odabranim ljudima.Vise sam nekako uzdrzana kada je u pitanju nepoznat teren. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|  | | smesko zz ds1989

| Naslov: Re: Smisao za humor Pon Avg 17 2009, 00:19 | |
| Volim da se salim. pa sam moj nadimak ovde kaze to, uglavnom sam uvek nasmejan, salim se na svoj ali i na tudj racun, ako neko pokusa da me spusti pa mu ja uzvratim i on to ne shvati kao salu to je njegov problem, ako se salimo onda se salimo i nema mesta vredjanju, ok mozda malo preteram ponekad ali tada sam u stanju cak i da se izvinem ako mislim da treba. |
|  | | BOBI-BO

Broj poruka: 3113 Godina: 36 Location: 46.01 19.57 Datum upisa: 09.10.2007
 | Naslov: Re: Smisao za humor Sub Avg 29 2009, 20:41 | |
| ja sam zakljucila da je moja najbolja osobina sto svoje jade znam da ispricam tako kao da je sala. pa se i sama smejem, mada me grize i jede ponekad. ali kada se sam sebi smejes...nekako je sve lakse. razmisljam vec danima i stvarno sam zakljucila da je to moja najvrednija osobina koju imam. napravis od problema vic i tako...i problem je manji. neznam da li sam luda ali meni je to nesto najvrednije sto imam u zivotu. ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | pirat

Broj poruka: 133 Godina: 19 Location: u Magnovenju Datum upisa: 01.06.2011
 | Naslov: Re: Smisao za humor Pet Feb 17 2012, 02:20 | |
| ja mislim da imam smisao za humor... neki to nemisle XD
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28
|
| Flag counter |  |
|
|