| | ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss | |
|
| Autor | Poruka |
|---|
Miss-Crazy-Kiss

Broj poruka: 30 Datum upisa: 17.11.2010
 | Naslov: ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss Sre Nov 17 2010, 20:43 | |
| Poslednje pismo Nocas ti u mraku pismo pisem polako suzu za suzom brisem i kunem se da o tebi vise misliti necu da te brisem iz srca i da cu sama naci svoju srecu. Poslednje pismo,kazem a vrlo dobro znam da lazem i da bez tebe ne mogu ni trena kao ptica uplasena sama na svijetu hodam putevima bola jer znam da nisi moj a da sam zauvijek tvoja..  (pa ovo je moja prva napisana pjesma u mojoj svesci..sa ovim je sve pocelo...mene idalje malo pogodi kad je procitam jer me vrati ne nako vrijeme) |
|
 | |
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss Sre Nov 17 2010, 20:46 | |
| Super je.Svi mi ponekada u zivotu kazemo da je nesto poslednje a vrlo dobro znamo da nekada sami sebe lazemo.Idemo dalje. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|
 | |
Miss-Crazy-Kiss

| Naslov: Re: ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss Sre Nov 17 2010, 21:01 | |
| Ledena sjecanja
Sjecam se tog prvog snijega koji obiljezi ljubav nasu nas dvoje, djeca rumenih obraza sretosmo se na igralistu.
Sjecam se i prve rijeci i tog drhtanja u glasu kada si mi prisao i ostavio trag usana na obrazu.
Sjecam se svega toga i htjela bih da se to vrijeme vrati ali znam da je gotovo i da ce ove zime nebo za nama plakati. |
|
 | |
Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss Sre Nov 17 2010, 21:25 | |
| Не видим ја ту превише црног, туге има али је у нормалној дози. Обзиром на године ово је изврсно. Пиши. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|
 | |
Miss-Crazy-Kiss

| Naslov: Re: ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss Sre Nov 17 2010, 21:35 | |
| hvala puno...pa s'obzirom da imam 12 godina...i da vrsnjaci koje ja poznajem niko nish nepise.....a i ako pise..uglavnoom su to sasvim srecne pjesmice.....neznam..meni se cini sasvim ok..al eto..
Suza
Voljela bih da sam tvoja suza da se rodim u oku tvome sjajnom da polako klizim niz tvoje lice.
Voljela bih da sam tvoja suza da samnom dijelis svoja osjecanja, da sam tu cak i kada te svi napuste.
Voljela bih da sam tvoja suza, da proklizim na tvoje usne pogledam put sunca i polako,sasvim neprimjetno presusim i odnesem sav tvoj bol.
Poslednji izmenio Miss-Crazy-Kiss dana Sre Nov 17 2010, 21:52, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss Sre Nov 17 2010, 21:39 | |
| Pesme za tvoje godine su super.Tvoji vrsnjaci ni necitaju a kamli da pisu.Zato sve pohvale tvom pisanju i tvojim godinama draga moja. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|
 | |
Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss Sre Nov 17 2010, 21:43 | |
| Ти употребљаваш речи које су испред твојих вршњака, ове песме су баш обојене тугом. Ретко ко у тим годинама ишта пише, ни не читају сем онога што морају. Полако пиши, гради се као песник. Касније, мењај стил, експериментиши. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|
 | |
Masada Administrator

| Naslov: Re: ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss Sre Nov 17 2010, 21:44 | |
| Пази ово, Бескрај се утапа у Масаду мислима  Лик у огледалу. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|
 | |
Miss-Crazy-Kiss

| Naslov: Re: ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss Sre Nov 17 2010, 21:49 | |
| Hvala vam puno.....zaista.. ^^ hahahah |
|
 | |
Beskraj

| |
 | |
| | ..ako nerazumijes moje cutanje..onda neces razumjeti ni moje rijeci....by Miss-Crazy-Kiss | |
|