LJUBAV, SMRT I SNOVI

Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto

PrijemFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !

Delite | 

U kom pravcu plovi brod sa imenom "PRIVATNOST"?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Beskraj

Ženski
Broj poruka: 101122
Godina: 35
Humor: Uvek nasmejana
Datum upisa: 20.03.2009

PočaljiNaslov: U kom pravcu plovi brod sa imenom "PRIVATNOST"?   Ned Okt 31 2010, 19:27

Upravo sam procitala jako zanimljivu diskusiju sa jednog foruma upravo o privatnosti koju iznosimo ili ne iznosimo po raznoraznim forumima,blogovima ili fejsu.Cisto me zanima da li sa iznošenjem privatnih detalja preterujete?Da li imate odredjena ograničenja koja sami sebi postavljate kada su u pitanju ovakvi vidovi druzenja?

http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
Nazad na vrh Ići dole
Beskraj

Ženski
Broj poruka: 101122
Godina: 35
Humor: Uvek nasmejana
Datum upisa: 20.03.2009

PočaljiNaslov: Re: U kom pravcu plovi brod sa imenom "PRIVATNOST"?   Ned Okt 31 2010, 19:33

Sto se tice foruma svoju privatnost iznosim do granica koje ja smatram da treba da idu.To koji ja parfem volim,ili sta jedem...ili kroz samo moje pisanje da li sam tuzna ili vesela meni je sasvim u redu.I nevidim u tome nista lose.Sto se tice fejsa tu sam previse zatvorena jer medju prijateljima imam dosta poznanika.Mada koliko mogu da primetim tu je vec druga prica tu svoju neku privatnost mnogi prostituisu,i mnogi se pokazuju u mnogo boljem svetlu nego sto jesu.Fejs je nešto sasvim drugo: em debelo zadire u privatnost, em ne vidim šta će meni deset hiljada virtuelnih prijatelja kao sto je mnogima potrebna cifra.To samo govori o ljudskoj usamljenosti,ili o potrazi za prijateljima koje nema u reali.Ali to je vec za neku drugu temu.

http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
Nazad na vrh Ići dole
Najda M.

Ženski
Broj poruka: 6372
Godina: 49
Humor: taman koliko treba
Datum upisa: 12.10.2010

PočaljiNaslov: Re: U kom pravcu plovi brod sa imenom "PRIVATNOST"?   Uto Maj 03 2011, 17:00

Privatnost - pa ne uskačem mnogo u zadiranje u privatno ni kod sebe ni kod drugih. Imam nekoliko osoba s kojima se dopisujem u PP...tu sam otvorenija...Na fejsu odavno ne izlazim na chat...Ali...sama činjenica da pišem ovako kako pišem...mislim da sam otvorena kao knjiga...Počela sam da pišem i nešto autobiografsko...znači brod zvani ,,Privatnost,, u mom slučaju ili će večno ploviti uzburkanim morem istine ili će se nasukati na sprud...videćemo...Kako god to sam JA...iskrena i sve na dlan... affraid

U lagumima Tame, u iskricama tvog oka
našla sam davno izgubljenu sreću.
Svetliju od bilo kog putokaza...
Koračam smelo, prateći tvoju senku.
Ne znajući da li si samo san
ili ono najbolje što mi je život dao...

Najda M.

http://www.youtube.com/watch?v=SAG0xxtE_fk
Nazad na vrh Ići dole
http://emina-utrenusna.blogspot.com

U kom pravcu plovi brod sa imenom "PRIVATNOST"?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Similar topics

-
» U kom pravcu plovi brod sa imenom "PRIVATNOST"?
» Rusi prave kosmicki brod nove generacije
» Arthur Rimbaud
»  Biljana Stanojevic
» O ljubavi, smrti i snovima - zbirka druga

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
LJUBAV, SMRT I SNOVI :: Krug svesti :: Psihologija-