LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | | Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Pon Avg 04 2008, 21:49 | |
| Trazila Ceca pa evo ! ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Uto Avg 26 2008, 00:33 | |
| ZAO MI JE STO SAM DUZE VREME BILA ODSUTNA,AL SADA SAM TU PA CE MO SE DRUZITI-JA SE NADAM  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Sub Avg 30 2008, 20:38 | |
| Ja sam tek prisutna,i želja mi je da se družimo,onako bez pritisaka,vidim da većina članova,dobrih,starih ne učestvuje u druženju,je li to neki protest na ovom forumu.  |
|  | | Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Sub Avg 30 2008, 22:06 | |
| Tu su, pocinje skola od nedelje pa...... Mene nece biti jos neko vreme a onda pisem nesto i ja. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Ned Avg 31 2008, 22:35 | |
| Počinje škola,znači li to da očekujemo najezdu školaraca,podmlađujemo forum ili ??? |
|  | | branka-013

Broj poruka: 140 Godina: 51 Location: između ponora i neba Datum upisa: 10.04.2008
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Uto Sep 02 2008, 10:42 | |
| u6elementu....mnogo je roditelja ovde, koji su koristili raspust za biti sa svojom decom....ima nas. Drago mi je da nas ima mnogo vishe, bogme se ima shta i citati...samo napred. Eto krenula shkola i bit ce nas mnogo vishe u kuckanju i citanju  ____________________________________________ "...idi u miru dobri choveche...."
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Uto Sep 02 2008, 13:22 | |
| Nadam se da si shvatila moj komentar kao šalu?Tako je trebalo ispasti....Pozdrav |
|  | | branka-013

Broj poruka: 140 Godina: 51 Location: između ponora i neba Datum upisa: 10.04.2008
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Uto Sep 02 2008, 21:17 | |
| Pozdrav u6elementu....da nisam osetila da je shaljiv ne bih ni odgovorila  ____________________________________________ "...idi u miru dobri choveche...."
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Uto Okt 14 2008, 22:02 | |
| Dobro vece,kuva li iko kafu ovde? |

| Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Sre Okt 15 2008, 12:10 | |
| Nacice se neko, moze jedna malo okasnela ? ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Crna

Broj poruka: 80 Datum upisa: 26.04.2008
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Sre Okt 15 2008, 20:50 | |
| Evo ja skuvala kaficu - jel dolazi ko?  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Čet Okt 16 2008, 06:50 | |
| Dobro jutro,svima i lijep pozdrav,prijatna jutarnja kavica :flower: |

| Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Čet Okt 16 2008, 07:07 | |
| Ja bas poranio od jutros ! ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Čet Okt 16 2008, 07:22 | |
| Pa kako kažu:"po jutru se dan poznaje" ja se držim toga! :flower: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to Uto Okt 21 2008, 18:45 | |
| Dobro vece ..ja sam izgleda okasnila  |
|  | | | | Dobro jutro, dobar dan, umesto pp, ajd zdravo i tako to | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 26 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 26 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28
|
| Flag counter |  |
|
|