| | Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Nurdan

Broj poruka: 179 Godina: 20 Location: Guca/Kraljewo Datum upisa: 07.05.2010
 | Naslov: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Pet Maj 07 2010, 18:21 | |
| Owo je prwa pesma koju sam napisala...bila sam pod jakim uticajem knjiga koje sam procitala..pa eto...doslo mi...newerowatno je koliko knjiga moze promeniti i uticati na coweka...
Svet oko mene
Tama i bes svuda oko nas Ne otvara se plavo nebo da posalje spas Izgubljeni zauvek u mislima crnim Jasemo na belim konjima smrti Jahac je tu Poseze ka dusama nasim Zarobljeni u carstvu sivila Vristimo za ruku pomilovanja Crne suze liju niz bela lica Prave od nas demone i cudovista Molimo za smrt Ali smrti nema Samo krik coveka u daljini seva Dusa grehom isprljana Mrakom, tamom zavijena Osvesti se I pogledaj oko sebe Duse smrtnika vilene oko tebe Vreme je doslo A njega je malo Pozuri i zgrabi ono sto je ostalo Prosvetli se Ispuni srce svoje Istinu spoznaj I Hrista upoznaj |
|
 | |
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Pet Maj 07 2010, 18:23 | |
| Zaista prelepo,nadam se da ih ima jos. Molimo za smrt Ali smrti nema Samo krik coveka u daljini seva Dusa grehom isprljana Mrakom, tamom zavijena Osvesti se I pogledaj oko sebe -Ovo izdvajam kao naj...naj...jer se ponekada u tim recima pronalazim. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|
 | |
Nurdan

| Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Pet Maj 07 2010, 18:43 | |
| Bas mi je drago da si se pronasla...jer to mi je i cilj, da drugi mogu sebe da pronadju u mojim stihowima...da se bar osecaju lakse i da budu deo mene  |
|
 | |
Nurdan

| Naslov: Svet oko mene Pet Maj 07 2010, 18:44 | |
| Owa pesma mi je jako draga jer se owako cesto i osecam...
SVOJ SVET U SRCU TAJIM SAMO ONO ZNA SNOVE, ZELJE I NADE MOJE O SRCE MOJE, PREPLAVLJENO KISAMA SUZA O SRCE MOJE, OBOJENO BOJAMA DUGA U TEBI SE BITKE VODE BITKE MENI ZNANE OSECAM IH SVAKOG TRENA BIVAM SRECNA I PREMORENA GORIM KAO VOSTANA SVECA MIRIS SRECE ZA SOBOM NOSIM PLAMENI IZ MENE IZBIJAJU, DUSU MOJU MILINOM RAZARAJU ZELIM TO SVETLO U SEBI STO DAJE MI SNAGU ZELIM TO SVETLO U SEBI KOJE MENJA SVE U MENI BUKTINJE ME UZDIZU DO KOSMOSA OCI GORE OD POZARA TELO SEVA OD VARNICA A KAD CRNO VREME NAIDJE I OBLACI TESKI PRODJU MOJE BITKE SAME MENI DODJU SVECA SE GASI MIRISA NESTAJE PLAMEN POSUSTAJE SVETLO UMIRE BUKTINJE SE SMIRUJU PRETVARAM SE U DRUGO BICE OCI SU MI HLADNO SREBRO TELO ISPIJENA VODA DUSA KISELA SODA PREPLICU SE SLATKO I SLANO VODE BORBE KRVAVE LOME ME I KRSE PRAVE ME MARIONETOM IGRAJU SE, SMEJU MI SE, POIGRAVAJU SE STA ME TO GUSI? JA SAM OVDE GOSPODAR ZIVOTA SVOGA JA SAM BICE I VOLIM TVORCA UZALUD GORKE SUZE PADAJU UZALUD ME MISLI POVREDJUJU JA SAM TA SATKANA OD STITA SA RUBINOM CRVENIM STO SIJA KAO PLAMENO SUNCE STO DAJE SVETLOST ZIVOTU MOME STO PUNI RADOSCU SRCE MOJE I STO MI KAZUJE RECI OVE |
|
 | |
Tea

Broj poruka: 33625 Location: Sweden Datum upisa: 19.07.2009
 | Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Pet Maj 07 2010, 18:47 | |
| Lici mi na Otkrivenje, dopada mi se  ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|
 | |
Nurdan

| Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Pet Maj 07 2010, 19:14 | |
| Pa na to sam i mislila kad sam pisala Misleci na 2. Hristow dolazak... |
|
 | |
Tea

Broj poruka: 33625 Location: Sweden Datum upisa: 19.07.2009
 | Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Pet Maj 07 2010, 19:28 | |
| Vidim, poznata mi je tema, bas si mi dala ideju, trebala bih i ja nesto u tom pravcu da pisem, nisam odavno  ____________________________________________ "I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it."
 |
|
 | |
Nurdan

| Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Pet Maj 07 2010, 19:53 | |
| E pa fino Pocni da pises dok ti ne izlete ideje iz glawe  |
|
 | |
Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Sub Maj 08 2010, 14:52 | |
| Еј мала, ово је много добро. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|
 | |
Nurdan

| Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Sub Maj 08 2010, 21:37 | |
| Hwaja  |
|
 | |
Nurdan

| Naslov: Heaven Ned Maj 09 2010, 22:39 | |
| TELL ME WHICH WAY THE HEAVEN IS? I AM BRAVE ENOUGH TO PASS THROUGH THE HELL IF THE STARRY PATH IS MILES AWAY I WILL HEAR GOD’S VOICE IN THE END FORGET THE MONSTERS IN YOUR HEAD CHASE AWAY VAMPIRES FROM YOUR BED THAY WANT TO TEAR YOU TO PIECES TO MAKE YOU FEEL THE PAIN AND SAY DEATH, COME AND TAKE ME YOUR SOUL BECOMES BLACKENED YOUR EYES BECOME ILL BUT HELL NO I AM HAPPY IN THIS LAND REMEMBER THAT THEY CAN TORTURE ME THEY CAN BREAK ME BUT THEY CANNOT KILL ME THEY CANNOT TAKE LIFE AWAY WE LIVE ETERNALLY IN THE PLACE CALLED HEAVEN GOD IS OUR FATHER BOTH LIGHT AND DARKNESS SO GIVE UP THAT HORRIBLE FEELING WALK BRAVELY LOOKING AT THE SKY YOU WILL SEE HIGH ABOVE THAT HEAVEN IS WAITING FOR YOU TO GIVE YOU ETERNALY LIFE |
|
 | |
Nurdan

| Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Sre Maj 12 2010, 20:20 | |
| CANNOT BREATHE WITHOUT YOUR HEART CANNOT SEE WITHOUT YOUR EYES CANNOT LAUGH WITHOUT YOUR SMILE CANNOT LIVE WITHOUT YOUR HEART THE WEATHER IS BEAUTIFUL OUTSIDE IMAGINE YOU AND ME KISSING IN THE WINTER SUN MAYBE IT’S COLD, MAYBE IT’S WARM BUT WE CAN FILL OUR HEARTS WITH THE WARMTH OF SOFT LOVE COLD WIND STRONGLY BLOWS BUT MY EMOTIONS ARE STRONGER WHEN YOU ARE CLOSE GIVE ME YOUR HAND AND TAKE ME AWAY FAR AWAY FROM THIS WORLD FARTHER AWAY TO THE MOON TOGETHER WE CAN DO WHAT WE WANT TOGETHER WE CAN PICK ANY STAR FROM THE SKY AND KISS TILL THE END OF THIS BEAUTIFUL LIFE TO SMILE IS OUR BEST CHOICE IT MAKES US FEEL SO STRONG PLAYNIG IN THE NATURE LOOKING IN THE SKY LYING ON THE GRASS BEING WITH YOU ALL MY LIFE HOLD ME TIGHT NEVER LET ME DOWN HOLD MY HAND NEVER LEAVE ME ALONE BE WITH ME LOVE ME KISS ME BELONG TO ME |
|
 | |
Kokui no Tennyo

Broj poruka: 49 Godina: 19 Location: Kraljevo Humor: damned and delirious Datum upisa: 08.05.2010
 | Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Sre Maj 12 2010, 22:59 | |
| Meni se wishe swidjaju twoje pesme na srpskom nego na engleskom.
Molimo za smrt Ali smrti nema Samo krik coveka u daljini seva
Setjam se kada sam owo prwi put prochitala, pre dwe godine xD Nisam mogla da werujem koliko je dobro. |
|
 | |
Nurdan

| Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Čet Maj 13 2010, 07:12 | |
| Ma dobro sta,imam samo owe dwije na engleskom Stawicu one na srpskom Jao da i ja se secam:))) Mislim i da si na telefon stawila ili tako nesto...  |
|
 | |
Nurdan

| Naslov: Re: Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom Čet Maj 13 2010, 09:37 | |
| Livada nevinosti
HODAJU DUSE DVE LIVADOM NEVINOSTI MIRISU CVECE LJUBAVI OSECAJU VETAR SJEDINJENOSTI
POTOCI CEZNJE PLOVE TELIMA OPIJAJU ZEDNU KOZU MISLIMA MELODIJA PESME STRUJI USIMA TECE ZIVOT SILNIH LJUBAVNIKA
BELA SVETLOST VODI KA SARENOJ LETNJOJ DUZI SAMO PONEKAD OKRENEMO SE MRACNOJ TUZI MA HAJDE, I TO CE JEDNOM PRESTATI MA HAJDE SA MNOM I NESTANI
CUJEMO ZVUKE KOJI SE ROJE NE SMETA NAM SUNCE KOJE KOZU PRZI BUKTINJA U DUSI MOJOJ STRASNO GORI I PRIJA MI JER TE, DUSO MOJA, VOLIM
SARAJ OBLAKE I NEBO VEDRO PIJ BISTRU VODU SA USANA MOJIH HRANI TELO OCIMA MOJIM ZAZELI ME SE SVAKOG TRENA JER TVOJA SAM DOVEKA
KORACI NECUJNO GAZE BLISTAVU STAZU KAPLJICE ROSE ZAPLJUSKUJU CULO MIRA SPOKOJ VLADA SARENILOM LIVADSKOG KRINA I MOGU DUVATI VETROVI JAKI I MOZE ZEMLJA POD NOGAMA DA PUCA SRCE MOJE ZA TEBE I DALJE CE DA KUCA
IZVORU SJAJA KOJI VODIS ME TI, MESECE STO BITKE BIJES TI, KISO STO PLJUSTIS KAD I JA PLACEM TI, VETRE STO DONOSIS SLATKE SNOVE TI, SUNCE STO ME GREJES
TVOJE SU OCI U MENI DRAGULJI I SVAKOGA JUTRA LICE MOJE SE SA OCIMA TVOJIM BUDI TI SI KAO ZVEZDA KOJA PADE NA MOJE GRUDI SATKAN OD SJAJA I SNA IZ KOG NE ZELIM DA SE BUDIM
TI, LICE LJUBAVI TI, ODRAZ RADOSTI MI, LIK VECNOSTI |
|
 | |
| | Zrna snova lete zajedno sa mladim maslackom | |
|