LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | | Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 17:53 | |
| http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1 %201/638791/%D0%9A%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0 %B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%20%D0%BA%D1%80% D1%83%D0%B3%D0%B0.html
Копирајте цео линк, све редове да би могли да отворите јер је много отишло у дужину поста.
Желим да погледате ово, мало после почетка је део емисије о сестрама Ристић. Оставите коментар а после ћемо мало анализирати ово што нас окружује а ми зовемо државом, друштвом, 21. веком. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 18:03 | |
| Upravo sam ga odgledala.Ja ne bi mozda pravila poredbu sta je bitnije.Ali zaista ovo sto sam videla jako me je potreslo i upravo sam pokazala svom detetu da vidi kako njeni vrsnjaci ne zive nego bukvalno prezivljavaju i muce se.Koliko takve dece jos ima kojima nije samo obaveza skola nego sve ostalo pored skole.U kakvim uslovima,gladni i zedni svoje detinjstvo prezivljavaju.Zalosno...nemam reci mislim da zaista posle ovoga sto sam videla a mogla sam da predpostavim da takve dece ima sada ne mogu neki komentar vise ni da dam. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|  | | zirafa 1

Broj poruka: 72 Datum upisa: 12.04.2010
 | Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 18:03 | |
| A šta da analiziram, da su nam životinje i proteze za njih preče od ljudi...Jesu i za to ne treba analiza,nego pomoć kompletnog društva.A ne da se pare daju glasačima za Đurđevdan,i po pet metara drva.A oni "svi srčani bolesnici i plućni"ne smeju da rade ništa teško.Sramota. |
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 18:06 | |
| Pa zato i kazem ovde nema neke analize,jer po meni takve stvari ne mogu ni da se analiziraju.Jer mene bi bilo sramota ikakvu paralelu da pravim sta je prioritet cega.Valjda smo toga toliko svesni. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 18:20 | |
| На жалост има анализе. Неки дан је нађен пас са одсеченим ногама. Хируршки су му одстрањене. Не размишљајући, Б 92 и остале станице пуштају вест о псу. Одма се покреће акција за набавку протеза.
Неко изговара реченицу, Ко не воли животиње, не воли ни људе. Мислим да може да се окрене, Ко воли животиње не воли људе.
Даље, неки деда од 65, заклао ротвајлера, нађен ретривер који је упуцан у пределу кичме. Друштво за заштиту животиња Епар или тако нешто, тужи родитеље дечака кога је пас масакрирао у Бору, дете је једва преживело. Кажу заштитници животиња, деца не смеју сам у парк, пси могу по њима ?
Не могу да се начудим чињеници, за пса може помоћ, за ове три девојчице није ни важно. Није ни важна траума дечака из Бора. Елем, да додам, псу су ноге прецизно одсечене, значи секао је неко ко је знао како се то ради.
Наградно питање може да буде:
Неки студент ветерине ? Неки родитељ коме је пас ујео дете ? Држава ?
Први је логичан, треча прилично логична, другог одбацујемо.
Како пас није искрварио ? Неко му је средио ране после сакачења и одржавао га у животу, први или тречи ? Коме треба цела фрка са псом ? Како немаштину и дрогу да скину са тв екрана ? Једноставно, одсеци ноге псу и остави га на улици, глупи народ ће мислити о Лајки, Белки, Стрелки а о сестрама ристић, о о деци која се дрогирају у школама, ма не, нису важни, важно је да све функционише у режиму где како ми се чини могу опстати само нељуди. Ликвидација полако почиње. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 18:33 | |
| Masada mislim da je smesno analizirati takve stvari jer svima nama je poznato da je mnogo lakse i bezbolnije podici prasinu i pokazati humanost u prici kao sto je bila sa tom Belkom...Lajkom ili vec ne znam kako se zove to kuce.Goruca pitanja kada je u pitanju narkomanija,ili ovakav jedan nehuman slucaj odrastanja ove dece ovu drzavu ne zanima.Jer prosto njima takve stvari ne idu u prilog.Lakse je baviti se problemom kuceta i na kraju resiti ga nego ovakvim slucajevima.Toliko o humanosti jedne zemlje Srbije koja mi je kao i svima nama jako poznata. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|

| Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 18:38 | |
| Да не занима државу и керољупце у Београду. То је оно што ме нервира, пре ће неком псу помоћи и помислити како је јадан него деци која живе у немаштини. Колико коштају те протезе, отворен је рачун, ко ће контролисати уплате, кога залуђујемо, сами себе или ? Глупост људи је оно што ме нервира а ово је више од глупости, ово је колективно лудило. Можда ово писање овде ништа не знаћи, можда ће остати ту али бар могу да кажем оно што мислим јер са понеким идиотима о овим стварима не могу говорити а колико видим у мојој околини их је доста. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 18:40 | |
| Masada svaka cast otkrio si Ameriku.Ludilo.pojedinacno...kolektivno svuda je oko nas.Zato se ni neokrecem previse. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|

| Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 21:44 | |
| Ако се нико не окрене, чему онда све ? Вреди ли се за ишта борити ? Колективна психоза је дезинтеграција свега која води сеструкцији и уништењу. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | blackdreamer

Broj poruka: 971 Godina: 22 Location: Univerzum Humor: ljudska glupost Datum upisa: 14.04.2010
 | Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 21:47 | |
| Ovo zvuci revolucionarno.Da,hocu da se okrenem,ali kako da uradim nesto da to promenim,ko je u poziciji da nesto zaista menja? |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 21:48 | |
| Oni koji treba da se okrenu i okrecu stavljaju ruku preko lica,vide a prave se da ne vide.Mi smo toliko sitni u svemu tome,mozemo samo malim gestovima da skrenemo paznju,da ukazemo na neki nacin pokazemo.Ali mislim da je sve to jako malo.Naravno da vredi borba,ali borba koja je pojedinacna nedaje nikakve rezultate. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 21:50 | |
| Ajde Masada kada si takav revolucionar u sebi...okreni se ucini nesto uradi.Da vidimo kakav efekat ces napraviti...ovo su stvari za kolektivnu svest. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|

| Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 21:55 | |
| Па и ово је неки покушај. Проблем овде настаје у слепом веровању оних типова, ташна, машна, кравата, шта каже странка тако је. Чак и ако се ен слажу, почиње оно, боље да чутим, можда ме отпусте. Само моје д... да буде ту негде, спустићу се на колена и биће све добро. И докле то траје ? Док детету не узмеш живе играчке којима управља. Онда се дете наљути па промени странку, дете је научило да влада, нема везе што дете нема дана радног стажа, што има нешто у глави али не мисли њоме, други су ту да то раде. не требају овде паметни него послушни. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | blackdreamer

Broj poruka: 971 Godina: 22 Location: Univerzum Humor: ljudska glupost Datum upisa: 14.04.2010
 | Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 21:57 | |
| Vecina ljudi=mediokriteti=ovce |

| Naslov: Re: Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? Pon Apr 19 2010, 22:04 | |
| Е ту је проблем, медиокритети се не разликују од биљака, чекају да их неко залије, помилује, похвали. А је ли то најважније ? ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | | | Šta nam je danas važnije, ljudi ili životinje ? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 20 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 20 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28
|
| Flag counter |  |
|
|