LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Biti direktan Ned Feb 21 2010, 20:35 | |
| Da li vam je lako biti direktan i jasno reci sta zelite u nekoj vezi, prijateljstvu, uopste, ma kakvom medjusobnom kontaktu? ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Biti direktan Ned Feb 21 2010, 20:38 | |
| Uvek sam direktna nikada ne zavlacim ljude , pa cak i kada je najgore. Smatram da mi je to vrlina. Bas ne volim da se igram na taj nacin sa ljudima a i mislim da jedino tako mogu da te razumeju i da cu tako lakse doci do onoga sto hocu i zaobici ono sto necu. Ja sam takva,mada gledam svuda oko sebe ljudi jako manipulisu da bi dosli do cilja,mada cilj ne opravdava uvek sredstva.Zivot je, izgleda, postao vrsta dvoboja: prezivi samo ko prvi puca. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | lucija

Broj poruka: 3146 Godina: 38 Location: italy Humor: naravno Datum upisa: 23.09.2009
 | Naslov: Re: Biti direktan Ned Feb 21 2010, 21:40 | |
| lako mi je biti direktna, nemam problema s tim, mozda ponekad u rijetkim situacijama, ako znam da bi nesto nekoga bas povrijedilo, ne budem direktna, ali u sustini jesam i to bas... |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Biti direktan Ned Feb 21 2010, 21:49 | |
| U sustini sam neko ko jako voli direktne ljude,mozda upravo zato sto sam ja takva.Najvise mrzim kod ljudi kada krenu kao kisa oko Kragujevca,sve ti kazu a u stvari nista ti ne kazu,a misle da su mnogo rekli a u stvari nista nisu rekli.I ti sada treba da razmisljas stalno kod takvih ljudi sta je pisac hteo da kaze.Prosto ne voli takav soj ljiudi koji stalno u pricama okolisavaju,a nikako da stignu do sutine price. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | BOBI-BO

Broj poruka: 3113 Godina: 36 Location: 46.01 19.57 Datum upisa: 09.10.2007
 | Naslov: Re: Biti direktan Pon Feb 22 2010, 21:41 | |
| ja sam direktna. i, ne valja to. kazem sta hocu...sta necu, sta zelim, sta ne zelim... ma dobro je biti malo zavucen...ili sta je vec suprotno od biti direktan... sve mi se nesto kovitla u zivotu...sve dolazim do zakljucka da vrline, koje sam u sebi smatrala za vrline i nisu vise to... ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Biti direktan Pon Feb 22 2010, 21:51 | |
| Ne vidim u cemu je to lose sto je neko direktan i sto iznosi svoja misljenja.Netreba naravno biti tvrdoglav,sujetan...ali ja ne voli te zavucene ljude koji po meni niti smrde niti mirisu.Da li je direktnost vrlina,ne znam,ili je mozda mana,ni to vise ne znam ali znam samo da sam uvek jako direktna sta god da se radilo. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | lucija

Broj poruka: 3146 Godina: 38 Location: italy Humor: naravno Datum upisa: 23.09.2009
 | Naslov: Re: Biti direktan Pon Feb 22 2010, 21:53 | |
| biti direktan je definitivno vrlina... |
|  | | BOBI-BO

Broj poruka: 3113 Godina: 36 Location: 46.01 19.57 Datum upisa: 09.10.2007
 | Naslov: Re: Biti direktan Pon Feb 22 2010, 21:56 | |
| volela bih da jeste vrlina. i da ljudi znaju da je cene. ali ko sto rekoh, nesto mi se svasta desava, zbog cega mislim da nije vrlina. tako bi da naucim da ocutim neke stvari. ____________________________________________ Nikada nije smelo da se desi da ja tebe a ti mene izgubis . . .
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Biti direktan Pon Feb 22 2010, 22:01 | |
| Ja je smatram vrlinom,a onaj ko ne voli da se direktno neke stvari stave mu do znanja smatra manom.Zasto treba nauciti neke stvari ocutati,nisam tako naucena,i ne znam da cutim ako mislim da imam nesto pametno da kazem,uvek cu reci.Ako nemam onda da cutacu i slusacu. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | majacvet

Broj poruka: 246 Godina: 38 Humor: Male stvari me silno razvesele Datum upisa: 04.10.2009
 | Naslov: Re: Biti direktan Uto Feb 23 2010, 11:49 | |
| Direktnost nekada pomaže i odmaže, zavisi od situacije... |
|  | | ardy

Broj poruka: 109 Location: Bosna i Hercegovina Datum upisa: 24.02.2010
 | Naslov: Re: Biti direktan Sre Feb 24 2010, 13:17 | |
| Prvo pozdrav svima,pošto sam nova. A vidim tema za mene problematična,jer jako sam,odnosno previše direktna.Toliko direktna da samo oni koji je stvarno vole,poznaju,mogu da izdrže samnom više od dva sata. Mislim,iako je meni lično direktnost stvarala dosta problema,da je to ipak,opet kažem meni,pozitivna osobina. Ja volim reći ono što mislim,bez okolišanja,glume. Uglavnom ljudi to baš ne prihvataju dobro,ali ko je važniji od mene same. |
|  | | besherat

Broj poruka: 5814 Datum upisa: 18.03.2009
 | Naslov: Re: Biti direktan Sre Feb 24 2010, 17:19 | |
| | ardy :: | Prvo pozdrav svima,pošto sam nova. A vidim tema za mene problematična,jer jako sam,odnosno previše direktna.Toliko direktna da samo oni koji je stvarno vole,poznaju,mogu da izdrže samnom više od dva sata. Mislim,iako je meni lično direktnost stvarala dosta problema,da je to ipak,opet kažem meni,pozitivna osobina. Ja volim reći ono što mislim,bez okolišanja,glume. Uglavnom ljudi to baš ne prihvataju dobro,ali ko je važniji od mene same. |
E, i ja imam isti problem u RL. Možemo se onda bombardovati direktno do mile volje.  ____________________________________________ "Poezija je samo trag zivota. Plamti li tvoj zivot, poezija je samo pepeo plamteceg zara."
Leonard Cohen
|
|  | | aquarius

Broj poruka: 310 Location: Beograd Datum upisa: 22.02.2010
 | Naslov: Re: Biti direktan Sre Feb 24 2010, 18:10 | |
| | Beskraj :: | | Da li vam je lako biti direktan i jasno reci sta zelite u nekoj vezi, prijateljstvu, uopste, ma kakvom medjusobnom kontaktu? |
Da,sta cu kad sam takav |
|  | | cat09

Broj poruka: 288 Location: Bgd Humor: branim se osmehom... Datum upisa: 18.02.2010
 | Naslov: Re: Biti direktan Sre Feb 24 2010, 18:16 | |
| Nisam direktna nego diskretna.  ____________________________________________ Toliko je bilo stvari u životu kojih smo se bojali. A nije trebalo. Trebalo je živeti.
Ivo Andrić
|
|  | | Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: Biti direktan Sre Feb 24 2010, 18:22 | |
| Дискретно, безобразно, директан. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 21 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 21 Gosta :: 1 Provajder
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28
|
| Flag counter |  |
|
|