LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | |
| Autor | Poruka |
|---|
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Galija Ned Feb 07 2010, 14:38 | |
| Студијски албуми [уреди]
1. 1979. Прва пловидба (ПГП РТБ) 2. 1980. Друга пловидба (ПГП РТБ) 3. 1982. Ипак верујем у себе (ПГП РТБ) 4. 1984. Без наглих скокова (ПГП РТБ) 5. 1986. Дигни руку (ПГП РТБ) 6. 1988. Далеко је сунце (ПГП РТБ) 7. 1989. Корак до слободе (ПГП РТБ) 8. 1991. Историја, ти и ја (ПГП РТБ) 9. 1994. Караван (ПГП РТС) 10. 1996. Тринаест (ПГП РТС) 11. 1997. Волети волети (ПГП РТС) 12. 1999. Јужњачка утеха (ПГП РТС) 13. 2005. Добро јутро, то сам ја (ПГП РТС)
Na tvojim usnama kad budeš zaspala dva ću ti tiha napisati stiha na tvojim usnama
Pred tvojim očima kad budeš zaspala goreće slika voljenog lika pred tvojim očima
Neka te niko ne poželi ove noći neka te niko ne probudi Neka te niko ne poželi ove noći neka se niko ne usudi
U tvojim snovima kad budeš zaspala teći ce neka reka daleka u tvojim snovima
U tvojim noćima kad budeš zaspala jednog će dana boleti rana u tvojim noćima
Neka te niko ne poželi ove noći neka te niko ne probudi Neka te niko ne poželi ove noći neka se niko ne usudi...
____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Galija Ned Feb 07 2010, 14:39 | |
| Tvoje misli jedno jezero skriva a tvoja senka cuti i pliva kosu ti mrsi istocni vetar milimetar po milimetar
Poruke stizu sa svih strana tise od tihog okeana nema leka od ljutih rana bice jos dana za megdana
Ref. Pravoslavlje, dolazi sa juga Pravoslavlje, ispunjava zelje tvoja suza zaledjena ceka Pravoslavlje, narodno veselje
Poruke stizu sa svih strana tise od tihog okeana samo gole istine bole samo gresni vernici za tebe mole
____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Galija Pon Mar 01 2010, 11:05 | |
| Kad me pogledas
Bio je neki pogresan dan ... nestvaran Govorila si ocima ... opojno Kao kad zima uspava Kao kad poraz spasava Kao kad jutro svanjava ... u pricama
Bila je neka lagana stvar... nestvarna Osvajala si usnama... zanosno Kao kad dete prohoda Kao kad vojska marsira Kao kad ljubav ubija ... u pesmama
A kad me
A kad me pogledas U zemlju propadam Mada znam da ti se dopadam ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Galija Ned Jul 18 2010, 21:07 | |
| ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Galija Sub Okt 02 2010, 18:58 | |
| ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Galija Pet Nov 12 2010, 18:49 | |
|
|  | | midjika

Broj poruka: 8492 Godina: 37 Location: Beograd Humor: pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa: 03.03.2010
 | Naslov: Re: Galija Sub Nov 13 2010, 11:47 | |
| Poljubi me
Bila je neka zima, ne pamtim broj Moskva bez snega, hotel "Rusija" hoces da cujes prave Cigane ali u Nisu njih vise nema mene nicega vise nije stid nemam moc da ti odolim
Ref. 2x Sve je sena, samo dim i varka samo ovo je stvarno, poljubi me
Stari cigani, svi su pomrli violine sve, sve su slomili
Miholjsko leto, Beograd, Knez Mihajlova treba ti nesto dobro, neko pravo mesto da te sa zemlje digne muzika toga vise nema ni u Londonu mene nicega vise nije stid nemam moc da ti odolim
____________________________________________ I ruke rađam onom što ruke nema, i srce sadim u stenu i čelik, ja ne mogu da s tugom ne dremam, kroz vazduh ne plivam, kroz vodu ne letim...
|
|  | | Merrow

Broj poruka: 61 Location: BiH Datum upisa: 12.11.2010
 | Naslov: Re: Galija Sub Nov 13 2010, 12:10 | |
|
Stare trube kad zatrube Kad me djavo odnese Budi hrabra stisni zube Nek te pesma ponese
Od oluje do oluje Sta je tu je Ne placi
Veseli se s ljudima Udahni me grudima
Stare trube kad zatrube Kad se tecnost dolije Svi vojnici nek te ljube Odavde do Golije
Od oluje do oluje Sta je tu je Ne placi
Veseli se s ljudima Udahni me grudima Osetices venama Muziku u stenama
Stare trube kad zatrube Kad me djavo odnese
|
|  | | midjika

Broj poruka: 8492 Godina: 37 Location: Beograd Humor: pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa: 03.03.2010
 | Naslov: Re: Galija Sub Nov 13 2010, 12:22 | |
| Kaca
Došla je s dvadesetak naivna dečijim osmehom je svet osvajala sanjala je sreću, sve je snove davala kad se probudila, više nije zaspala, nikada
beskrajno verna nije ništa slutila slađe sam voće krao u tuđim baštama sada je zovem, sada bih je voleo a znam da najlepši sam osmeh ubio
sa srca dva volela je kaća sa bezbroj ruku grlila je kaća ostani, molila je kaća
došla je s dvadesetak naivna na sebe nikad nije mnogo mislila spavala je brzo, život srećni tražila kad se probudila, više nije zaspala
sa srca dva volela je kaća sa bezbroj ruku grlila je kaća ostani!
sa srca dva volela je kaća sa bezbroj ruku grlila je kaća ostani, molila je kaća
kasno je
____________________________________________ I ruke rađam onom što ruke nema, i srce sadim u stenu i čelik, ja ne mogu da s tugom ne dremam, kroz vazduh ne plivam, kroz vodu ne letim...
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Galija Sub Nov 13 2010, 14:46 | |
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Galija Sre Nov 17 2010, 17:54 | |
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Galija Sre Dec 01 2010, 20:20 | |
| Pismo
Odmaram oči Na pismu tvom, Tragu od tebe jedinom, Neću ga nikad Otvoriti, Šta ako piše ...Zaboravi
Mnogo sam žena poželeo, Samo sam tebe sanjao, Svakog te dana čekao, Voleo...
Po meri tvojoj, po grudima, Moja je šaka stvorena, Na telu tvom Da zadremam, Moja je ruka navikla, Kad bi htela sada, Kad bi se setila, Da te na istom mestu Čekam ja
Mnogo sam žena poželeo, Samo sam tebe sanjao, Svakog te dana čekao, Voleo ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | midjika

| Naslov: Re: Galija Sre Dec 01 2010, 20:34 | |
| ____________________________________________ I ruke rađam onom što ruke nema, i srce sadim u stenu i čelik, ja ne mogu da s tugom ne dremam, kroz vazduh ne plivam, kroz vodu ne letim...
|
|  | | midjika

| Naslov: Re: Galija Pon Dec 13 2010, 22:51 | |
| ____________________________________________ I ruke rađam onom što ruke nema, i srce sadim u stenu i čelik, ja ne mogu da s tugom ne dremam, kroz vazduh ne plivam, kroz vodu ne letim...
|
|  | | midjika

| Naslov: Re: Galija Pon Dec 13 2010, 23:02 | |
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 19 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 19 Gosta :: 1 Provajder
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28
|
| Flag counter |  |
|
|