LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | | Dnevnik izgubljenog prolaznika | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Dnevnik izgubljenog prolaznika Čet Jan 07 2010, 19:49 | |
| Najlakse je staviti tacku, a misao neka sama luta od nemila do nedraga. Usla sam u dnevnik i ostacu zauvek deo tog dnevnika. Ako izblede listovi, ostaju postovi,ostaju neke pisane reci.Ostaje nezaborav. Tamnih ociju, zgrcenog pogleda gledam groznu mi pozornicu izgubljenog tela i lezim u mraku bez glasa, bez snage da vratim vreme proslo, a sta ce mi onda dan bez sunca? Pitam se ponekada. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
http://youtu.be/CWvtnm-C6cA
|
|  | | Beskraj

Broj poruka: 101122 Godina: 35 Location: Na pola puta sreci Humor: Uvek nasmejana Datum upisa: 20.03.2009
 | Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Čet Jan 07 2010, 20:21 | |
| Nikada nisam bila nesto u zivotu romanticno-pateticna,to sam vec negde pisala da se sada ne ponavljam. Ali valjda ovi Novogodisnji praznici,odlazak kod mojih roditelja,sedenje u svojoj toploj nekada devojackoj sobi,polako su me vratila u neka vremena bezbriznosti,ludosti...i lepih uspomene. Jedan list iz mog dnevnika. Goran,neko koga sam upoznala tog leta.Ljubav klinacka na prvi pogled sto bi se reklo.Decko koji je dosao iz Nemacke da provede leto i njegov odlazak.Secam se toga jutra.Trebalo je ustati u 6 ujutru,slagati oca i majku gde cu tako rano.Ja i moja Maja smislile smo pricu da nam je umro profesor i da moramo rano ujutru u skolu,jer se drzi govor koji je posvecen profesoru. Boze,kako sam se lose osecala zbog te lazi,ali ljubav cini cuda. Probudila sam se i nasla se sa Majom tog jutra u dogovoreno vreme na stanici.S Goranom smo se trebali naci na Slaviji odakle mu je polazio autobus do aerodroma. Koji smo baksuzi bili autobus nam je upravo pobegao ispred nosa.Pomislila sam u sebi koji los pocetak.Samo da ne zakasnimo.Ali dok sam tako u panici razmisljala ,odmah je naisao drugi.Tako da smo stigli u dogovoreno vreme.Goran nas je vec cekao.Usli smo u autobus,seli jedno pored drugog.Prebacio je ruku preko mene,i tiho sapnuo...nemoj me nikada zaboraviti. Pamti me.Cutala sam,jer nisam htela da primeti suze u mojim ocima.Samo sam mu cvrsto stezala ruku...i cutala da me ne bi glas izdao. Moja Maja je stalno iza nas nesto dobacivala,samo da bi me nasmejala.Ali sve je bilo bezuspesno,sto je i sama videla.Zaboravila sam da kazem da autobuska karta je kostala 50 din,i da nismo imale vise ni kintu da se vratimo nazad,ali to sam ostavila da razmisljam za kasnije. Od Gorana ne bi potrazila,jer sam uvek imala toliko tog prokletog ponosa.Autosbus je brzo stigao,on je otisao da promeni neke pare,a nas dve smo ostale da ga cekamo,Kada je zavrsio posao i sve ostale pripreme seli smo da popijemo pice.Dao nam je 80 din.posto mu je toliko ostalo od nasih para.Pomislila sam u sebi ovo nam nije dovoljno za povratak kuci.Smejala sam se sve vreme,a nije mi bas bilo do nekog smeha.Slikali smo se za uspomenu,a onda sam mu rekla;'Nemoj slucajno da ti je palo na pamet da si tamo pronasao neku Svabicu,odmah cu doleteti do tebe".Rekao je samo onda cu odmah da je nadjem cim stignem samo da bi ti dosla.Rastali smo se.Otpratila sam ga pogledom i jednim dugim poljupcem,koje je barem za mene znacilo zbogom zauvek. A sada trebalo se vratiti kuci.Kako?Maja je rekla da stopiramo,mene je to bila najveca sramota,sto je i ona sama znala.Rekla sam joj da sam vise za varijantu da od nekoga potrazimo tih 2odin.Ona tvrdoglava,ja jos tvdoglavilja.U toj raspravi koja je trajala citavih pola sata,nismo ni primetile,taksistu koji je stajao sve vreme pored nas i umirao od smeha. Ja cu vas odbaciti do stanice,samo prekinite vise da se svadjate, Vratile smo se kuci,Ja umorna i tuzna kako rekoh na pocetku romanticno pateticna. Uzela sam sve njegove stvari koje mi je ostavio,njegovu sliku i tiho utonula u san. Dugo posle tog rastanka,ostali smo u kontaktu,A onad jednog dana njegov poziv,njegov glas i njegovo pitanje. 'Da li bi se ti udala za mene i dosla ovde da zivis"Moj tajac,cujem ga i sada.Nasmejala sam se i rekla ne nikako.Nisam za to jos spremna.Ustvari ja sam neko kome kada spomenete udaju i svadbu odmah bezala kao bez glave.Malo sam samu sebe pocela da podsecam na onu iz filma odbegla mlada.Tako se moja prica zavrsila.A onda posle toliko godina cudan susret,pronasao me je.Ozenio se,ima tri sina i vratio se da zivi u Beograd. Kaze...ja sam njegov trag u Beskraju.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Pet Jan 08 2010, 17:49 | |
| Pustinjski vetar.Sahara.Neko ko me je tako zvao.Neko ko mi je pricao da se u pustinji nije mogao napiti vode,jer je nije bilo.Da se nije mogao naslusati i nagledati mojeg osmeha i ociju jer ih nikada nije video.Neko ko mi je i dan danas ostao stranac u noci.Cinilo mi se da ga tako dobro znam a u stvari znala sam ga onoliko koliko mi je samo dozvolio.Upoznala sam mu dusu,a govorio je stalno da je nema.Da ju je dao djavolu.Zagrebala sam noktima ispod njegovog srca i prenerazila se sa onim sto sam pronasla.Ogromnu ljubav,neznost,paznju.Nije sve sto je surovo i sirovo.Koliko god se on takvim predstavljao.Listam stranice dnevnika koje su jos uvek taze,skoro ispisane.Evo skoro ce godinu dana kako te nema.Barem su mi tako rekli,koliko god ja nisam u to zelela da poverujem.Kazu istina boli,kazu istina je jedno zelje su drugo.Gde god da si,sta god da je, neka te ovaj dnevnik uspomena cuva od zaborava.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Sub Jan 09 2010, 16:25 | |
| Ispravnost traziti u ljubavi uvek je u meni izazivalo malo osmeha na licu.To je kao da u plastu sena trazite izgubljenu iglu.Kod ljubavi nema ispravnih i neispravnih stvari.Ljubav je lepa sama po sebi i to je jedina njena ispravnost. Danas sam ti rekla ako ovako nastavimo bices deo moga dnevnika,a u stvari shvatila sam da si ti u stvari smisao moga zivota.Vise zaista ne mogu i ne zelim da stalno preispitujem sebe.Da li sam pogresila sto sam te pustila da udjes u moje srce.Ti si i nepitavsi,samo cekajuci vec usao.Nisam stigla cak ni da ti otvorim vrata.I moja kasnija zamopoznaja da umem da volim,osim da budem samo voljena velika je stvar u mome zivotu. Znam ljubavi da je prosjak onaj ko prosi za mrvu ljubavi,ja to ne zelim i ne mogu.Nikada to nisam radila...ali zato ti cesto kazem da te volim.I sve ja znam...znam da sam komlikovana,i hocu da ne vidim neke stvari,i hocu da ne marim za neke trivijalne stvari...i hocu...ali. Sta god da bude bilo,i posle dvadesetak godina naseg postojanja uzecu ovaj svoj dnevnik negde mozda u prolazu.Kada bude izbledeo i podsetio me na onaj miris dunja,nase klupe,ruku tvojih usana i seticu se svega jer sve je zabisano u ovom nasem vremenu trajanja. Samo nikada ne zaboravi.Mozes se ponovo zaljubiti,mozes posle mene voleti,ali svaka zena ce te podsecati na mene.Jer ja sam zaista nesto posebno.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Ned Jan 10 2010, 16:46 | |
| Ponekada kada otvorim svoj dnevnik secanja,osetim neki mir na dane koji su davno davno prohujali.Onda osetim neki smiraj koji se polako siri mojim telom,mojim mislima.Moj dnevnik secanja su moja vrata uspomena,iz njih izviru price,ljudi,misli boja. Gusila sam se u svojim sopstvenim suzama,u svom znoju,ponekada dok sam ga drhtavom rukom ispisivala.Nemam izlaza nego suociti se sa samim sobom,sa onim sto me prati.Znam da nesmem stati jer vreme prolazi,moras se suociti sa stvarima koje ne mogu cekati. Nema mesta mrznji,ljubomori.Ono sto ostaje iza mene je moja savest.Tesko je nekada se nositi sa takvim teretom,jer ako hoces da ga pobedis moras ubiti u sebi to svoje ja,svoju savest. A onda naidju trenuci,ograde i kapije imaju vrata.Otvaraju se.Ne postoje vrata koja celoga zivota ostaju zatvorena.Samo treba pronaci pravi kljuc. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Uto Jan 12 2010, 17:19 | |
| Stojim na pramcu broda,oci me peku od suza neisplakanih.Gledam napred,zivot polako ali sigurno prolazi u svom trajanju.Naleti vetra,oluja,a neke stvari prosto vise ne mozes da zakrpis.Od tolikog krpljenja sva jedra na brodu ne mogu vise izdrzati.Brod je vec polako godinama poceo da tone.Borim se,jos uvek se borim sa ogromnim talasima,sa zakrpljenim jedrima,koji me nose.Samo ne znam kuda ce me odvesti,na koju ce me stranu baciti.Gde cu isploviti? Pitam se ponekada gde je iscezla ona moja snaga,ona moja hrabrost.Ne,nesmem da potonem.Moram da izdrzim i neizdrzivo.Moram da naucim da plutam da se odrzavam.I ponovo jos jace stezem kormilo zivota.Secam se svega,i onog zarkog sunca onoga dana,i one svetlosti koja me je obasjala.Secam se svega doskoro.I tako svaki dan Mirna luka,oluja,brodolom,nemiri ostre hrididine.I moje krvave ruke koje cvrsto drze kormili.Dodje mi ponekada da pustim sve,da se prepustim talasima okeana...ponekada.Ali taj luksuz ne mogu sebi da dozvolim samo zbog nekoga kome sam potrebna.Njen poljubac me vraca na mirnu obalu.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Sre Jan 13 2010, 18:09 | |
| Citajuci ponekada svoj dnevnik secanja i zapisujuci neke trenutke vremena, shvatila sam da se oko mene jos od onog vremena kada sam prve redove ispisivala pa sve do dana danasnjeg vrte jedne te iste stvari. Svetlost i Tama. San i Java. Zivot i smrt.I moje vecito lutanje u beskraju. Upravo u tim stvarima je ono sto u stvari opisuje mene kao prolaznika koji se gubio i pronalazio u vremenu koje je proslo,koje je sada i koje tek treba da dodje. Ja sam ta svetlost beskrajna bila celoga zivota,tama je nesto sto je moju svetlost cesto pomracivalo i nadnosilo se kao sivi oblak.Onako zlokobno pustajuci svoje pipke i kanze.Vukucu me povremeno do samoga dna.Ali uspevala sam svojim beskrajem,svojom svetloscu da se od toga svaki put ponovo vinem u visine samo njima poznate. San i java.Neko ko mi je davno pokidao i pokrao snove,poneo zauvek sa sobom i ostavio me celoga zivota da sanjam.Ali da sanjam samo otvorenih ociju-ti snovi su moja java, Zivot i smrt.Neminovnost.Moram da zivim,onih kojih nema vise zive zauvek u srcima stalnu su prisutni,podsecaju da su postojali.Ostaju njihovi tragovi koji su neizbrisani.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Sub Jan 16 2010, 15:00 | |
| Jednom kada budu prosle godine,i kada budes uzeo moj dnevnik secanja,kao prolaznik moga zivota mozda pronadjes sebe zapisanog u nekom trenutku moga postojanja.Tada ces osetiti povetarac na licu,onaj moj miris tako poznat koji se cesto nosio na svojoj kozi ,i mozda mozes osetiti moje usne na vratu.'Tada ces shvatiti koliko ja planina nosim u sebi.Da u mojoj dusi nema ravnica,nema mira,ima samo klisura i kotlina. Cutim i smesim se.Iako hiljadu tajni vristi u meni.I sta sada da kazem,mozda sam nesto odcutala...nesto,ali ti i to podvsvesno znas.Ti sve znas.Ne nesmem te nazvati,nesmem te toliko zeleti,i nikada te mojim necu moci zvati,a svaka ta pomisao boli.Svakim danom sve vise i vise.Znam da tako mora da bude.Bez obzira na sve grejacemo srca na tom vecnom plamenu nase uzvisene ljubavi.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Uto Jan 19 2010, 19:19 | |
| Da li ste nekada culi muziku tisine u ,onim nevidljivim pricama kojima smo vezani.Kada oci gledaju pogledom zore,kada pustate zivot da tece i da vas vodi.A onda shvatate da se taj putnik vecito krece sam.Dodirujete rukama izgubljeno sutra,ostavljate ono sto morate,i zelite da postanete ptica nebeska.Shvatate da ste i dalje zatvoreni na tavanu svoje sopstvene stvarnosti.Ponovo je zima...Jednoga marta je ponovo svetlost donela srecu u mome danu.Meni je ograniceno trajanje, recima secanja nije!  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Pet Jan 22 2010, 17:53 | |
| Jos jedno novo listanje mog dnevnika,secanja.Koliko god da su to neke lepe uspomene svaki put izazovu buru emocija koje sam potisnula negde duboko u sebi.Ponekada se pitam zasto to sto je potisnuto stalno nam se vraca kao opomena od nezaborava,ili je nesto drugo mozda u pitanju.Sta mi je bilo sinoc,sta mi je to trebalo-sada pitam vec samu sebe,da ceprkam po svim onim silnim porukama,po svim onim recima koje sam zakopala sa tvojim odlaskom.Zasto me nocu budis?Zasto mi dolazis u san,otisao si zauvek... Sinoc dok sam citala ono sto si pisao imala sam osecaj na trenutak da cujem tvoj glas,tvoj osmeh,i tvoj pogled.Zadnja tvoja poruka o kojoj razmisljam i danas ide ovako:Nisam malena neko ko se puno vezuje za bilo sta i bilo koga,ja sam slobodna ptica koja je danas ovde,a vec sutra na nekom drugom kraju sveta Ne znam sta mi je ovo sto osecam prema tebi,ne znam kako da ga nazovem jer tu rec sam davno zaboravio,sve mi nalaze da sve ovo prekinem dok jos ima vremena ,ali vezao sam se za tebe,za tvoje reci,za tvoj osmeh i ne mogu.Srce mi drugacije porucuje.Poslusacu ga,pa sta bude neka bude.Neka vreme i buducnost pokazu ispravnost moje odluke. Znao si sa najudaljenije tacke sveta da me pozoves,da bi sebi ulepsao dan,a ja sam ti se tome smejala i govorila da si skroz lud.Nikada ti nisam rekla da mi je uvek bilo drago kada i ja tebe cujem...nikada ti nisam rekla da sam te zavolela,nikada.Volela sam da ti pisem...volela sam da se smejem samo za tebe...volela.Ali moj glupi ponos,mnogo toga mi nije dozvoljavao.Zadnje tvoje reci;'Trajacemo dok me smrt ne odvede".Tako je i bilo.Ne,nezelim da se secam toga dana kada sam saznala sve pojedinosti.Otisao si zauvek a trebali smo da se sretnemo.Napustio si me.Delicem srca cuvam uspomenu na tebe.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Ned Jan 24 2010, 18:40 | |
| Dnevnici nekada znaju da budu neprijatna stvar.To su neke uspomene,secanja na neke zaboravljene stvari.Ta secanja sam pribelezila da bi nekada mogla da ih upotrebim,ali samo kada ja hocu.Nesto sto nosimo u sebi.To je deo bivseg maglovitog stanja u sebi. Jedan nacin otreznjenja.Nazalost.Toliko je stvari proslo pored mene koje nisam mogla da dotaknem,prosla tolikim ulicama,gradovima zemljama a nisam ni bila svesna da postoje. Utisak.Jedan tren,samo pramen svetlosti u tami,zagrljaj noci koji me je odbijao celoga zivota,i sve je to nestalo.Samo usamljeni urlik i jauk proslih dana,jauk proslosti. Ne...nevolim dnevnike,bez obzira sto sam ih vodila,zapisivala jer kada pogledam sta je ostalo?Ostao je jos jedan prtljag godina koje su prosle...suveniri i odrastanje. Ustvari ja sam neko ko je umeo da vidi vetar,i cuje sneg kako pada,umela sam da dotaknem prstima sumrak i osetim sjaj mesecine...Umela.Umela sam sve,samo nisam znala da mastam i sanjam o ljubavi. Sada kada sam je spoznala,otkrila ,ne dam je.Nedam tu pticu nikome.Ona je moje obecanje,moja besmrtnost. Nevidim je uvek,ali je osecam. Ljubav je jednom.I ljubav je jedina.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Čet Jan 28 2010, 17:10 | |
|  I ovim ocima kojima i sada gledam,gledam ocima deteta,oci me vracaju u detinjstvo.Srecem se sa pogledom probudjenog snevaca.A toliko svetlosti sam propustila,toliko lepih zraka sunca proslo je pored mene.Moje grozno prokletstvo.U daljini vidim samo beli odsjaj harmonije.Stojim,suze mi padaju,jer ja sam samo zatocenik,svih svojih izgovorenih i neozgovorenoh reci,rob svojih zelja i strasti.Neko ko zeli da veruje,a izgubio je veru.Neko ko je stalno hodao po tankoj zici ludila,gazio po tankom ledu najdubljih i najbrzih reka.Dolazio,odlazio ostajao.I sve se svodi na isto.A onda iza jedne zavese nebo,gledam ga krisom,ponovo odsjaj u mojoj dusi.Sretno nasmejano lice.Onda kada su me ubili,ubili zauvek sve ono lepo u meni pojavio si se u nekom mojim krugovima i ja sam pocela da mislim... Mislim ipak da te volim. ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Pet Jan 29 2010, 17:25 | |
| Secas li se onih kisa u nasem gradu.To su bile najlepse kise kojih se secam i dan danas.Postojala je u jednom trenutku nada.Nadala sam se.Jer to mi je bilo sve,i radost i sreca,ustvari to si mi bio ti.Vremenom sam pocela da te zaboravljam.Ali su uvek postojali neki ljudi koji su mi bili opomena i secanje na tebe.Da li te jos uvek volim?Da li si tamo srecan?A ja,ja nista nisam znala jer nisam htela da znam.Sve je bila laz oko mene,i ono vreme i svi ljudi oko nas...sve ama bas sve.Samo ne obecanje,da ti sve oprostim kada si odlazio nisam prekrsila,i dan danas sam mu ostala verna.Mozda sam zaiata morala tada da te izgubim da bi shvatila ustvari koliko si mi znacio. Zasto mi vetar,i sve zvezde te noci nisu rekle da je to nas poslednji susret.Zasto?Ja sam te cekala.Samo je mesec pokazivao put kojim si otisao...kojim si morao poc.Birao si i izabrao.Izmedju dve stvari koje si voleo najvise na svetu mene i put izabrao si put..Secam se govorili su mi svi,da tvojim odlaskom za mene nastupaju samo bolji dani.Neka mi svi oproste,ali ja sam tada svoje sve videla samo pored tebe.Pa i ako si bio pogresan i ako je sve bilo pogresno imali smo nesto sto nikada neki nece imati.Imali smo nas.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Ned Jan 31 2010, 14:48 | |
| Koliko god da covek ima godina,detinjstvo ostaje zauvek tu,u nepovrat.Ono ima svoj miris,koji cuvas u nozdravama.Imas i onu zvezdu plavu,koja posebno cakli i treperi.Sija samo za tebe.To detinjstvo je nesto sto se nikada ne zaboravlja,i cini mi se uvek ga se rado secam.Jer mi je bilo nesto najlepse i najbezbriznije u zivotu.Tada imas necije ime koje spominjes hiljadu puta i oci koje su posebnog sjaja.Imas...Imas toplu ruku majcinu,koja je uvek tu da da kada tvoje oci pocnu da dobijaju nekako drugaciji sjaj,zagrle te i cutke razumeju tvoju patnju.Imas...Imas sve. Znala sam u tom svom detinjstvu svoje najlepse i najskrivenije tajne samo pticama da otkrivam.Tako smo se znali na cudan i jako dobar nacin razumeti.A onda...onda polako nestaju ti mali putevi koji nas vode... neki i stignu negde,neki ostanu ko zna zauvek zatvoreni u svojoj ljusturi neotkrivenog i neshvacenog. Svi ti tragovi znaju da budu jako varljivi ponekada,treba znati kojim putem krenuti.Mene su poveli,ali me nikada nisu odveli u zemlju koju sam tada sanjala.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
|
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Dnevnik izgubljenog prolaznika Uto Feb 02 2010, 20:05 | |
| Da li sam ti ikada rekla kako te volim.Mislim da nisam.Ja te ustvari volim tako jednostavno svim svojim culima i srcem.Volim te u svakom trenutku ovoga vremena.Volim kada putujes svojim rukama svuda po meni.Volim kada me poljupcima obasipas.Volim kada obucem haljinu boje tvojih ociju,a tvoj dah je moj parfem koji me obavija svuda oko mene.Svaka moja misao je tvoja,svaka je samo za tebe.Sada posle toliko vremena ponovo razumem sva osecanja koja nosim u sebi.Tvoj pogled,osmeh tvoj glas...svaki put mi najavljuju lepse jutro i jos lepsi dan.Da li ti uopste znas da se ja radujem svakome novome danu,i da mi svaki taj dan izmami osmeh.Nisu mi vise vezana krila...snovi sada pretvoreni u javu govore...oni progovaraju.I zato ne sudi mi nikada za ovoliku ljubav,jer ja sam samo zena koja te voli.  ____________________________________________ Ja volim samoubilacki-krvnicki nemilosrdno i brutalno. Necu drugacije. Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog. 'Moja je krv moj put do tebe'
Poslednji izmenio Beskraj dana Čet Jun 23 2011, 20:48, izmenjeno ukupno 1 puta |
|  | | | | Dnevnik izgubljenog prolaznika | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 17 korisnika na forumu: 2 Registrovanih, 0 Skrivenih i 15 Gosta :: 1 Provajder Nepopravljivi Sanjar, VidojasnacNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28 |
| Flag counter |  |
|
|