LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | | Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Zvoncica
 Broj poruka: 32 Datum upisa: 27.12.2009
 | Naslov: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 12:52 | |
| Hodam! Teskim koracima, setna i umorna. Slanih trepavica, ociju crvenih. Gazim! Pod potpeticama osecam snazno pucanje neostvarenih snova. Vosak svece, pada mi na ruku, stvara rane koje peku i teraju na plac. Placuci, nosim svecu da ti osvetlim put. Nocas nema mesecine. Koracas putem bez kraja, ne okreces se da me pogledas, da u mojim ocima vidis suze koje te prate i sanjaju da te opet vrate!  |
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 13:06 | |
| U jednoj zemlji dalekoj, zivela je princeza Tuge. Zelela je biti srecna, a sreca je uvek pratila druge.
Volela je, a voljena nije bila, u ime ljubavi, posadila je cvet. Svakim je danom bivao sve lepsi, predstavljao je njen zivot, njen svet.
A onda jednog dana naisla je bura, kisa je padala, vetar je duvao jako. Nosio je sve sto je nasao na putu, i princezin nezni cvet slomio je lako.
Tada je princeza klonula od bola, u tami je lagano sklopila oci, nestala je ljubav i njen zivot... sa njima je i ona nestala u noci...
|
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 13:35 | |
| Dozvoli mi, da ukradem malo slasti sa tvojih usana.
Dozvoli mi, da u tisini okajem grehe svoje.
Dozvoli mi, da udahnem poslednji dah, pre nego mi oduzmes zivot.
Dozvoli mi, da izrekenem zelju, koja mi razdire srce.
Dozvoli mi, da priznam ljubav, koju cuvam za tebe.
|
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 13:41 | |
| Drvo, u koje smo urezali VOLIM TE odavno su posekli.
Izbledele su slike na kojima smo mi, nekada, zagrljeni, se smesili.
Nasu klupu, ukrali su neki srecniji parovi.
Kule od snova, srusili su ljudi zli.
Mi nismo mogli pronaci spas, vreme je bilo protiv nas...
|
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 13:45 | |
| Zelim da posle svega, na tebi ostane moj trag.
Zelim da ipak, nikad ne zaboravis moje suze.
Zelim da nakon svega, osetis bol koju sam ja dozivela.
Zelim da se osecas, kao ja kada sam te sa njom videla. |
|  | | Masada Administrator

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 13:50 | |
| Звончица би могла и да настави са писањем јер је ово писање а не покушај. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 13:52 | |
| Zaustavicu vreme, pusticu suze da teku. Neka satovi stanu, neka rane peku.
Zaustavicu vreme, tebe i mene u jednom trenu. Neka svet nestane, neka sve ruze uvenu.
Zaustavicu vreme, pusticu tugu da me smrvi. Neka se sunce ugasi, neka svi znaju da si poslednji i prvi.
Zaustavicu vreme, sakricu zvezda sjaj. Neka zivot nestane, neka boli, jer zelis kraj.
Zaustavicu vreme, pusticu dusu neka boli. Neka nestane sve, srce ce uvek da te voli.
|
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 13:53 | |
| | Masada :: | | Звончица би могла и да настави са писањем јер је ово писање а не покушај. |
Hvala, Masada...  |

Broj poruka: 11871 Godina: 50 Location: Zemun Humor: Pa ne baš Datum upisa: 05.10.2007
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 13:58 | |
| Покушај да се сетиш и времена када си и шта писала, постави датуме, једном ће то бити дневници успомена, једном тамо на крају времена. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 14:18 | |
|  Ha, a evo i jedne pesmice koju smo drugar i ja ssastavili, davno.... He he he he... A bilo nam je dosadno... Taj dan padala je kisa, Velja i ja smo, po kuci, jurili misa. Mis je bio brz, ali mi jos brzi, trci 'vamo, trci tamo, hvataj ga, drzi. Tako smo mi uhvatili misa, a napolju je i dalje padala kisa. Nama dosadno, napolju pljusti, pustimo radio, kad ono- susti. Dosadno je, ne znamo sta sada, vreme grozno, a isli bi do grada. Velja nervozan, besno rece: "Glupa kisa, upropasti vece." On besan, ja jos gora, ovo vece kao nocna mora. Hocemo napolje, ali kisa pada, u glavama haos, pocinje da vlada. Upalimo TV, kad nestade struje, ni manje, ni vise, evo i oluje. Napolju grozno, vetar duva, vreme uzasno, da te Bog sacuva. Ostaje nam samo da sedimo u kuci, koliko smo besni, jos cemo se potuci. Treba nam sveca, al' kako je naci, u mrklom mraku, ne mozes se snaci. Trazimo svecu svuda po kuci, pritisak mi raste, glava ce mi puci. Jedva nadjosmo neku svecu, trazili smo svuda, cak i u smecu. Velja je pronasao u nekoj fioci, sad sedimo u sobi, kao u corci. Upalimo svecu i sednemo na krevet, pogledamo na sat, a ono tek 9. Od besa pocinjem Velju da davim, al' usinem ledja, ne mogu da se ispravim. On sad jadan, da me masira mora, da me ostavi tako i nije neka fora. Dosadilo i njemu, seo pored mene, od muke ce i on jos malo da skrene. Od dosade ove, spava nam se jako, al' zaspati odmah nije bas lako. Poceli oboje ovce da brojimo, da vidimo kako sa stadima stojimo. Broji Velja, brojim ja, ali san nas ne hvata. Prebrojasmo nekih ovaca 100, i onad smo zaspali i to je to!!!!!!!!
 |
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 14:20 | |
| | Masada :: | | Покушај да се сетиш и времена када си и шта писала, постави датуме, једном ће то бити дневници успомена, једном тамо на крају времена. |
tesko da cu se setiti... |

| Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 14:23 | |
| Од прилике, бар године, месец или већ, видећеш када за десетак година отвориш песме и сетиш се још по нечега што те веже за те периоде. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
|
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 14:27 | |
| | Masada :: | | Од прилике, бар године, месец или већ, видећеш када за десетак година отвориш песме и сетиш се још по нечега што те веже за те периоде. |
Potrudicu se... |
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 14:33 | |
| Nebo bojim, bojom tvojih ociju. Vetru dajem boju tvoga glasa. Svaki slucajni prolaznik koraca kao ti. Svaki stisak ruke, slici tvome. Prijateljski zagrljaj, na tvoj podseca. Dodir ruke, slucajni, isti kao tvoj. Svako ima tvoje pokrete, svi tako prokleto podsecaju na tebe. Ali niko od njih, ipak, nije kao ti, niko nema oci, kao sto su tvoje.
|
|  | | Zvoncica
 | Naslov: Re: Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme Pon Jan 04 2010, 14:51 | |
| Pustam dusu okolo da luta, osecam da sam blizu kraja puta. Ne znam vise ni sama gde sam, Da li sam ziva? Nisam- Jesam.
Telo i um su sasvim prazni, dusu spopadaju, stvorovi razni. Hocu da vristim, ali nemam glasa, pocinjem da mislim da mi nema spasa.
Napadaju me glasovi sa svih strana, dusa leti kao crna vrana. Kazu da vrana donosi smrt, ja ne zelim u taj okrutni vrt.
Zelim da zivim, ali mi ne ide, niko me ne primecuje, kao da me ne vide. Telo prazno, dusa luta, stigla je na kraj puta.
Na kraju puta, nicega nema, nema srece, ali ni problema. Ostacu ovde pa kako mi bude, neka mi sami djavoli sude.
Mozda ovde i ne pronadjem srecu, ali se u stvarni svet vratiti necu. Tamo je lose, tamo su svi zli, Mozda ovde necu patiti.
Ovde dole je crno i mracno, i sve je tise i tise...
|
|  | | | | Zvoncica je nekada davno pokusala da pise pesme | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| | Ko je trenutno na forumu | Imamo 21 korisnika na forumu: 2 Registrovanih, 0 Skrivenih i 19 Gosta :: 1 Provajder Nepopravljivi Sanjar, VidojasnacNajviše korisnika na forumu ikad bilo je 92 dana Sre Mar 03 2010, 21:28 |
| Flag counter |  |
|
|